
לאחר שרוב הסקרים ניבאו לה באזור ה48 מנדטים באם יתקיימו בחירות – על פי סקר שפורסם הערב (חמישי) בערוץ 14, הקואליציה שוברת שיא ומגיעה ל63 מנדטים(!) לפי הסקר, מפלגת "הליכוד" הייתה מקבלת 33 מנדטים.
למקום השני, הגיעה מפלגה "הדמוקרטים" של יאיר גולן, שנהפך לכוכב עולה בשמאל בחודשים האחרונים, עם 16 מנדטים. לאחר מכן יש את "ישראל ביתנו", "ש"ס" ו"המחנה הממלכתי" – עם 15 מנדטים, 11 מנדטים ו-10 מנדטים בהתאמה. למקום השישי הגיעה מפלגת "יהדות התורה" – שמקבלת 8 מנדטים.
למקום השביעי הגיעו מפלגות "הציונות הדתית" ו"יש עתיד" עם 6 מנדטים כל אחת, נראה כי סמוטריץ' מתחיל להתאושש. שלוש המפלגות האחרונות, שכל אחת מהן מקבלת 5 מנדטים הן "עוצמה יהודית", רע"מ" ו"חד"ש תע"ל".
ראש הממשלה של כל עםישראל נקודה . סימן קריאה!! הכלבים נובחים והשיירה עוברת שמאל האוט ימין אין כמוהו בהצלחה לעוד 24 חודשים טובים ומוצלחים בע"ה יתברת אוהב אוו ושומר אותו ויהיה לו רק טחב ועוד יותר טוב ותמיד יהיהטובב שבת שלום לכל השונאים