ממשיך בקו: טראמפ אסר על טרנסג'נדרים להשתתף בספורט נשים - סרוגים

ממשיך בקו: טראמפ אסר על טרנסג'נדרים להשתתף בספורט נשים

דונלד טראמפ ממשיך לעצב את אמריקה לפי גישתו, והפעם חתם על צו נשיאותי מיוחד האוסר על שילוב טרנסג'נדרים בענפי ספורט נשיים

יאיר אמר, חדשות סרוגים
ממשיך בקו: טראמפ אסר על טרנסג'נדרים להשתתף בספורט נשים
  Photo by Liri Agami/Flash90

נשיא ארצות הברית דונלד טראמפ חתם במהלך הלילה על צו נשיאותיו מיוחד, האוסר על הכללת גברים טרנסג'נדרים בליגות ספורט של נשים.

טראמפ לא עוצר לרגע וממשיך לעצב את הנושאים השנויים ביותר במחלוקת בארה"ב. הנשיא חתם הלילה על צו מיוחד, שאסור על כלל הרשויות הפדרליות בארה"ב כולל בתי ספר המקבלים מימון מהממשל, להכליל גברים טרנסג'נדרים בליגות ספורט לנשים.

מדובר בנושא שלאורך השנים האחרונות הפך להיות בלב הסכסוך הפנים אמריקני, במיוחד לאור החשיפה שצבר הנושא במקרים שונים לאורך השנים האחרונות בהם גברים ששינו את מינם כבשו ענפי ספורט נשיים באופן גורף בארה"ב.

עוד באותו נושא

לא מאט לרגע: טראמפ יציג תוכנית לסיום המלחמה באוקראינה

טראמפ חתם על הצו במעמד מיוחד, כאשר הוא הוקף בילדות ונערות במעמד החתימה והתחייב כי כפי שהבטיח במערכת הבחירות הוא "מחויב לשמור על נשים וילדות".

מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו
LIVE

עכשיו בשידור חי i24: טבח בדרוזים בסוריה, ישראל תוקפת בדמשק

תגובה חדשה * אין לשלוח תגובות הכוללות מידע אסור, לרבות דברי הסתה, דיבה ולשון הרע. נפגעת מתגובה? דווח לנו