חדשות ספורט

בעקבות ההתפרעויות: תגבור ליחידת המשטרה למאבק באלימות בספורט

משטרת ישראל הודיעה כי סוכם עם משרדי התרבות והביטחון לאומי על תגבור מיידי במצבת כח האדם ליחידה למאבק באלימות בספורט. מפכ"ל המשטרה מינה קצין שיבחן את ההתמודדות עם תופעת האלימות במגרשים

האבוקות בסמי עופר בין מכבי חיפה למכבי ת"א |
האבוקות בסמי עופר בין מכבי חיפה למכבי ת"א | | צילום: הפירוטכינקה בסמי עופר | צילום: רוי הלימה / פלאש 90

שבוע אחרי פיצוץ המשחק בין מכבי תל אביב ומכבי חיפה: בשיתוף פעולה בין שר התרבות והספורט מיקי זוהר, לבין ממלא מקום השר לבטחון לאומי חיים כץ ומפכ"ל המשטרה דני לוי, סוכם על תגבור מיידי במצבת כוח האדם של היחידה למאבק באלימות בספורט. זאת במסגרת המשך המאבק המשותף בתופעת האלימות במגרשי הספורט ולהצהרת מפכ"ל המשטרה להאבק בתופעות האלימות במרחב הציבורי.

לפי הודעת משרדי התרבות והביטחון לאומי והמשטרה, "הגדלת היחידה תחזק את המניעה והאכיפה וכן סיכול התארגנויות אוהדים אשר בכוונתם להפר את הסדר הציבורי וזאת באמצעים טכנולוגים סמויים וגלויים ואף מודיעינים שיאפשרו אכיפה טובה יותר, איכותית יותר ומקצועית יותר. החלטת השרים והמפכ"ל נועדה לעשות כל אשר ניתן על מנת שאוהדי הספורט הפוקדים את המגרשים יזכו לחוויה ספורטיבית, מהנה ובטוחה.

עוד נאמר כי מפכ"ל המשטרה מינה קצין בדרגת תת ניצב אשר יבחן את התמודדות משטרת ישראל עם האלימות והשימוש בפירוטכניקה במגרשי הספורט, ויביא בפניו את ההמלצות להתמודדות עם התופעות הפוגעות בחוויית הספורט.

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

תגובות

1
1
megangoldberg
13.04.25

megangoldberg The way you look at me makes me want to rewrite all my fantasies. f1nd me on megangoldberg_mooo_com change _ to dot