שר האוצר בצלאל סמוטריץ' בירך על חזרתם של שלושת החטופים ומסר: "שבוע טוב. ירדן, קית׳ ועפר, ברוכים השבים הביתה! עם ישראל כולו חיכה לכם ושמחים כל כך בחזרתכם. ‏ושבו בנים לגבולם!

אתמול, שר האוצר, בצלאל סמוטריץ’, שוחח עם מקבילו האמריקאי, מזכיר האוצר הנכנס של ארצות הברית, סקוט בסנט, ובירך אותו לרגל כניסתו לתפקידו.

בשיחתם הדגיש השר סמוטריץ’ את הידידות העמוקה והאסטרטגית בין ישראל וארצות הברית, ואת המחויבות ההדדית של שתי המדינות לקידום ערכים משותפים ולחיזוק הכלכלה. השר הודה למזכיר על התמיכה החד משמעית של הנשיא טראמפ והממשל החדש בישראל.

השניים סיכמו להמשיך ולדון בקרוב בנושאים הכלכליים המשותפים שעל הפרק.

עוד ציין כי הוא מצפה לעבוד בשיתוף פעולה הדוק עם עמיתו האמריקאי, על מנת להעמיק ולהרחיב את שיתוף הפעולה הכלכלי בין המדינות לטובת שתיהן. בשיחה ביניהם הזמין השר את המזכיר בסנט לביקור בישראל.