אחרי 482 ימים בעזה

חוזרת הביתה: אגם ברגר הגיעה לשטח ישראל

הפעימה השלישית יצאה לדרך: התצפיתנית אגם ברגר הועברה לידי כוחות צה"ל ושב"כ ברצועת עזה והגיעה לשטח ישראל

(אגם ברגר לצד מחבלי החמאס היום)

אחרי 482 ימים בשבי ארגון הטרור חמאס ברצועת עזה, התצפיתנית אגם ברגר הועברה כעת לידי כוחות צה"ל ברצועת עזה והיא עושה את דרכה לשטח ישראל.

ברגר לוותה על ידי יחידה מובחרת של צה״ל וכוח שב"כ מצפון הרצועה בדרכה ארצה, מספר דקות לאחר מכן בצה"ל עדכנו כי ברגר חצתה את הגבול והיא הגיעה לשטח הארץ. היא נמצאת כעת בדרכה לנקודת הקליטה הראשונית במרחב עוטף עזה, בה תיפגש עם הוריה.

ברגר היא התצפיתנית האחרונה שנחטפה לעזה ושוחררה. בהמשך היום צפויים להשתחרר האזרחים ארבל יהוד וגדי מוזס.

WhatsApp Video 2025-01-30 at 10.12.47
WhatsApp Video 2025-01-30 at 10.12.47| צילום: אגם ברגר יוצאת מהשבי היום

מצה"ל נמסר כי מפקדי צה״ל וחייליו מצדיעים ומחבקים את השבה בדרכה ארצה. דובר צה"ל מבקש מהציבור לגלות אחריות ורגישות ולכבד את פרטיותה. צה"ל ערוך לקליטת חטופים נוספים בזמן הקרוב.

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

3 תגובות
3
יעבץ
30.01.25

בנקודה זו הממשלה נהגה כהלכה. ועל כך תודתנו

הצטרפו אלינו