חדשות

כ"ץ סיים את סבב הראיונות: תפקיד הרמטכ"ל הוא להכריע את האויב

שר הביטחון סיים את סבב הראיונות למועמדים לתפקיד הרמטכ"ל הבא. כ"ץ: "תפקיד הרמטכ"ל הבא של צה"ל הוא בראש וראשונה להוביל מדיניות התקפית של הכרעת האויב בכל הגזרות"

כ"ץ סיים את סבב הראיונות: תפקיד הרמטכ"ל הוא להכריע את האויב
צילום: כ"ץ ותמיר ידעי (צילום: אריאל חרמוני, משרד הביטחון)

שר הביטחון ערך היום (ראשון) סבב ראיונות עם המועמדים לתפקיד הרמטכ"ל הבא של צה"ל: סגן הרמטכ"ל, אלוף אמיר ברעם; מנכ"ל משרד הביטחון, אלוף (מיל') אייל זמיר; ואלוף תמיר ידעי.

כ"ץ הבהיר למועמדים כי בראייתו תפקיד הרמטכ"ל הבא של צה"ל הוא בראש וראשונה להוביל מדיניות התקפית של הכרעת האויב בכל הגזרות להבטחת ביטחון מדינת ישראל ושינוי המציאות האזורית, וכי יש להפוך את הניצחונות בשדה הקרב, שהושגו בזכות גבורת הלוחמים, להישגים משני מציאות.

בנוסף הדגיש את המחויבות לחיזוק צה"ל, להתמודדות אפקטיבית עם האתגרים הנוכחיים וליישום לקחים מאירועי ה-7 באוקטובר.

מלשכת כ"ץ נמסר כי "ההחלטה על זהותו של הרמטכ"ל הבא תתקבל על ידי שר הביטחון בהקדם, בתיאום עם ראש הממשלה, ותוגש לאישור הוועדה המייעצת למינוי בכירים בשירות המדינה. יש חשיבות למינוי מהיר של רמטכ"ל חדש שיוכל להוביל את צה"ל להישגים כדי לממש את הנצחונות וההישגים".

עם אייל זמיר, (אריאל חרמוני, משרד הביטחון)
כ"ץ ואמיר ברעם (אריאל חרמוני, משרד הביטחון)

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הניתוחים, הפרשנויות והסיפורים החמים, מוגשים בצורה מעמיקה וממוקדת ישר למייל

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

תגובות

5
4
ידעי הרמטכל הבא
26.01.25

ידעי הרמטכל הבא של ישראל ידעי הרמטכל הבא של ישראל חייב אחרי 75 שנה מישהו מישראל השניה מספיק עם השמאלניים המאוסים החמוצים הרמטכל יצטרך לעשות סדר ב8200 ובבחירת הטייסים גם מישראל השניה

1
מה זה ישראל השניה?
26.01.25

אם הכוונה לעדה או פריפריה איזנקוט, מופז ...

3
אני מציע שהרמטכ"ל הבא יהיה עם גישה לוחמנ
26.01.25

יאללה אימפריה ... איזה שר בטחון ... מטומטם ? הזוי ? קורץ לבייס ? גלגול של הורדוס ? מאיפה הביאו אותו ?

2
אלק ראיונות
26.01.25

ההחלטה תוכרע במיאמי

1
שון
26.01.25

רק לא בוגרי וקסנר!