אירועי יום השואה הבינלאומיים החלו הבוקר (ראשון). שגריר ישראל לאו"ם, דני דנון, ניצולת השואה מריאן מילר אמו של הקומיקאי אדיר מילר ונשיא המדינה הרצוג ייצגו את מדינת ישראל באירועים שייערכו במהלך השבוע.
יום השואה הבינלאומי באו"ם יצויין השנה בפתיחת תערוכה בנושא 80 שנים לשחרור אושוויץ ובטקס מרכזי בעצרת הכללית בו ישתתף הנשיא הרצוג וניצולת השואה מריאן מילר שהוזמנה על ידי השגריר דנון.
כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .
השגריר דנון: "אני מאוד מתרגש לארח את מריאן מילר כאן בבניין האו"ם. מריאן, חשוב מאד שביום השואה הבינלאומי הסיפור שלך יישמע ונראה לעולם שאנחנו לא שוכחים מה קרה לעם היהודי ומי עומד מאחורי הפשעים האלו".
מריאן מילר: "תודה רבה, מכל הלב לשגריר שלנו לאו"ם, דני דנון שהגשים לי את החלום להופיע ביום השואה הבינלאומי באו"ם. אני מסתכלת לשמיים, להורים שלי ולכל ששת מיליון האנשים שבאתי לייצג, שלא יכולים כבר לספר את הסיפור שלהם. אני רוצה לספר לכל העולם מה קרה לעם היהודי כי אני הייתי שם. באתי כל הדרך שכולם יידעו שזה באמת קרה כדי שזה אף פעם לא יוכל לקרות יותר".
מה דעתך בנושא?
4 תגובות
0 דיונים
ייקב תבור
כל הכבוד להגיע למעמד. גם החטופה כרמל עמדה על דוכן האום כשפעלה בעד שלום ונגד הסגר על עזה באום וחבל שלא מציינים זאת
19:18 02.02.2025שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אביבה
כל הכבוד לאדיר מילר על ביום הסרט הטבעת חובנ לראותו הארץ ובעולם
16:48 27.01.2025שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
שי
"הטבעת" סרט מקסים
15:57 27.01.2025שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
aidanangelo
שקרנים רמאיים אנג'לו איידן
14:04 26.01.2025שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר