מבזקים
סרוגים

שינוי מדיניות בטיקטוק: אמירות בעד 'פלסטין' יחשבו קידום שנאה

אחרי שבמשך מעל לשנה וחצי הייתה פלטפורמה מובילה בהפצת אנטישמיות, טיקטוק החלה להתייחס לאמירות בעד פלסטינים כקידום שיח שנאה

יאיר אמר | חדשות סרוגים
כ"ב טבת התשפ"ה
שינוי מדיניות בטיקטוק: אמירות בעד 'פלסטין' יחשבו קידום שנאה

לאחר שנחסמה בארצות הברית והוחזרה לפעילות לאחר שעות בודדות, אפליקציית טיקטוק הודיעה על שינוי מדיניות התוכן של האפליקציה, כחלק מהשינוי הרוחבי נקבע כי אמירות כמו "Free palestine" או שימוש בכינוי "ציוני" ככינוי גנאי יחשבו כ "קידום שיח שנאה והפצתו".

הודעה על הסרת תגובת "Free palestine" על ידי משתמש.

בהודעות שנמסרו לאורך היממה האחרונה למשתמשים שעשו שימוש באמירות אלה נמסר בנוגע לתגובות "Free palestine" כי: "התוכן שהפצת נוגד את כללי הקהילה שלנו, כללים אלו מכילים חוקים ונהלים נגד הפצת שנאה ושיח גזעני".

אחרי מעל לשנה: החות'ים שחררו את צוות הספינה "הישראלית" שחטפו
אחרי מעל לשנה: החות'ים שחררו את צוות הספינה צילום: אחרי מעל לשנה: החות'ים שחררו את צוות הספינה

מדובר בשינוי מרחיק לכת במדיניות טיקטוק, שעד לפני ימים בודדים הייתה לאחת האפליקציות המובילות בהפצת פייק ניוז אנטי ישראלי, תכנים אנטישמיים ותכנים פרו פלסטיניים מובהקים.

לא ברור אם מדובר בשינוי מדיניות שהוחלט עליו במסגרת השיח בין הממשלים, שאפשר את חזרת האפליקציה לפעילות בארה"ב תוך שעות בודדות.

טיקטוק ישראל פרו פלסטינים