מחכים להחלטה

ההתפטרות נכנסה לתוקף: עדיין אין מחליפים לשרי עוצמה יהודית

למרות שהתפטרותם של שרי עוצמה יהודית נכנסה לתוקף הבוקר, בשלב זה ראש הממשלה בנימין נתניהו עדיין לא הודיע על מינויים חדשים לתיקי הביטחון לאומי, הנגב והגליל והמורשת

שרי עוצמה יהודית
שרי עוצמה יהודית | צילום: (צילום: יונתן זינדל/פלאש90; תמונת כותב: יוני רייף)

התפטרותם של שרי עוצמה יהודית – השר לביטחון לאומי איתמר בן גביר, שר הנגב והגליל יצחק וסרלאוף, ושר המורשת עמיחי אליהו – נכנסה לתוקף הבוקר (שלישי), יומיים אחרי ההודעה הרשמית על התפטרותם בצל אישור הפסקת האש ועסקת החטופים מול חמאס. למרות זאת, ראש הממשלה בנימין נתניהו טרם הודיע על מינויים חדשים שיחליפו את השרים המתפטרים.

כזכור, אמש דווח כי ח"כ בועז ביסמוט ייכנס לתפקיד יו"ר הוועדה לביטחון לאומי במקום ח"כ צביקה פוגל, שפרש מהקואליציה יחד עם שאר חברי הכנסת של עוצמה יהודית.

"אני רואה שליחות גדולה בהובלת הוועדה לביטחון לאומי בעשייה למען ביטחונה של מדינת ישראל ואזרחיה" אמר ביסמוט. "אני מודה לראש הממשלה על האמון שנתן בי ומתחייב למלא את תפקידי במסירות ובאחריות".

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

7 תגובות
6
זה הזמן
21.01.25

לסגור משרדים מיותרים

הצטרפו אלינו