אייל עופר, מומחה לכלכלת חמאס, התראיין היום (שני) ב103fm ושם חשף את התוכנית האמיתית שהיתה למנהיג חמאס שחוסל, יחיא סינוואר: "תוכנית סינוואר הייתה שצה"ל יכבוש את כל הרצועה ואז יביאו לשם את הרש"פ – וזה יביא לחמאס תוך 5-10 שנים את היכולת להשתלט על הרש"פ מבפנים".
עוד הוא התייחס למיצגי הגאווה אמש של חמאס, ואמר: "הם צריכים עכשיו את אהדת העולם הערבי, הם צריכים להראות שהם חזקים. החמאס הוא אידאולוגיה שרוצה למוטט את השלטון של העם היהודי בישראל. הפרס הגדול ביותר שיכולים לתת לחמאס הוא שיקום עזה".
נזכיר כי בשבוע שעבר דווח בעיתון אל חדת' כי ארגון הטרור חמאס דורש את מסירת גופתו של יחיא סינוואר כחלק מהשלב הראשון של עסקת החטופים, גורם מדיני הבהיר כי זה לא עומד על הפרק. בהודעה שיצאה מפי הגורם נכתב: "ישראל לא תעביר לחמאס את גופת הארכי טרוריסט סינוואר במסגרת העסקה, זה לא יקרה, נקודה".
הבכיר האמריקני במסר לחמאס: "ימייך ספורים"
המומחה דביל. גם ככה עזה שייכת לסינואר אז בשביל מה לו לתת לצהל לכבוש כדי להביא את הרשפ כדי להשתלט על הרשפ... זה מומחה כמו שהרשלה הלוי הוא גיבור ישראל. עלאק מומחה הבן שלי בכיתה ג' יותר מומחה.