יו"ר מפלגת ישראל ביתנו אביגדור ליברמן תקף את איימן עודה לאחר שהשווה בציוץ שפרסם בין החטופות המשוחררות לבין המחבלים הרוצחים שישראל שחררה בתמורה.
ליברמן כתב בזעם בחשבון הטוויטר שלו: "איימן עודה שוב מוכיח שהוא דובר חמאס בכנסת. מי שמשווה את החטופים שלנו למחבלים רוצחים, צריך לעוף לעזה ביחד איתם".
גם השר מיקי זוהר הגיב לאיימן עודה וכתב: "מי ששמח על שחרור טרוריסטים רוצחי ילדים מקומו בכלא, לא בכנסת".
עודה: "שמח על שחרור החטופים והאסירים"
כאמור התגובה זהו מגיעה לאחר שמוקדם יותר הערב, ח"כ איימן עודה, התייחס לשחרור החטופות ולהבדיל לשחרור המחבלים מבתי הכלא בישראל וכתב בציוץ שעורר סערה: "שמח על שחרור החטופים והאסירים. מפה חייבים לשחרר את שני העמים מעול הכיבוש. כולנו נולדנו בני חורין".
מה דעתך בנושא?
6 תגובות
1 דיונים
ששון
בגלל חבריך מהקואליציה הקודמת גנץ לפיד תומכי טרור כמו עודה ועבאס לא עפים מהכנסת
20:05 19.01.2025שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
א
ליברמן,בוגד רקוב, שהקים את ממשלתו הפסלטינית עם בנט בעזרת המשותפת ועודה,וביחד עמדו להקים את ממשלתם לאחר הבחירות האחרונות עם המשותפת ועם האחים המוסלמים!
19:18 19.01.2025שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
שירי מנתניה
צריך??? מי יעיף אותו? אני? אתה ח"כ, אתה צריך לטפל בזה.. בהצלחה!
19:17 19.01.2025שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
נחום אברהם
בושה לכנסת שלא זורקים אותו לעזה
19:01 19.01.2025שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
יוהנה
מה העבודה הזה עושה בכנסת. לא למדנו כלום. אויבי ישראל יושבים בכנסת ישראל
18:56 19.01.2025שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
נראה אותו עושה משהו
הליברמן רק מדברר תעשה חוק ותעיף אותו תפעל בתקשורת וכנסת כמו שאתה עושה לחרדים האחים שלך חתיכת כלומניק רק מדברר מתחת לשפם שלו
19:52 19.01.2025שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר