שרון גל עוזב את ערוץ 14: זה היעד הבא שלו
כמעט שנה לאחר הסאגה עם ערוץ 13, בסיומה הודיע על הישארותו בערוץ 14. המגיש שרון גל הודיע הבוקר על היעד הבא שלו בטלוויזיה

שנה לאחר הסאגה עם ערוץ 13: המגיש שרון גל הודיע הבוקר (ראשון) כי הוא עוזב את ערוץ 14 ועובר לערוץ החדשות החדש i24NEWS.
כזכור, לפני קצת פחות משנה, גל הודיע על מעבר לערוץ 13, אולם בערוץ 14 סירבו לקבל את התפטרותו משום שהוא עדיין חתום על חוזה. בסופו של דבר הגיע להבנות עם הערוץ ונשאר בעבודתו.
בשבוע שעבר, אחרי שורה של מינויים חדשים בגזרת הכתבים, ערוץ i24news הודיע על שינויי תפקידים גם בהנהלה הבכירה. רונית גנון – עמית מונתה למנכ"לית הערוץ החדשה, כשקודמה בתפקיד פרנק מלול ישמש בתפקיד היו"ר.
בחודשים האחרונים הודיעו מספר כתבים בכירים בתקשורת הישראלית על מעבר לערוץ החדשות החדש ביניהם הכתב המדיני של "כאן 11", עמיחי שטיין שישמש ככתב דיפלומטיה ופרויקטים מיוחדים. בנוסף, העיתונאי משה שטיינמץ – ששימש ככתב המשטרה של תאגיד השידור "כאן", עבר לערוץ החדש שם הוא משמש ככתב ופרשן לענייני משטרה. בנוסף, אבישי גרינצייג, לשעבר כתב משפט בתאגיד, עשה את המעבר גם הוא כפרשן המשפטי של i24NEWS.
מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו