הבכיר הפלסטיני מעריך: זהו מספר המחבלים שישוחררו במסגרת העסקה - סרוגים
newsletter preview

תהיו הראשונים להתעדכן!

נרשמים לניוזלטר של סרוגים ומקבלים מדי יום את החדשות והעדכונים הכי חמים ישירות למייל.

הבכיר הפלסטיני מעריך: זהו מספר המחבלים שישוחררו במסגרת העסקה

קדורה פארס ראש הוועדה לענייני האסירים הפלסטינים הדגיש כי במסגרת העסקת המסתמת ישוחררו למעלה מ-3,000 מחבלים, בהם כלל הילדים והנשים המוחזקים בבתי הכלא בישראל

חדשות סרוגים
הבכיר הפלסטיני מעריך: זהו מספר המחבלים שישוחררו במסגרת העסקה
  אילוסטרציה (צילום: Anas-Mohammed/shutterstock)

יממה לאחר שפורסם על שליחתם של ראש המוסד, ראש השב"כ וניצן אלון לדוחא להמשך הדיונים הקדחתניים בסוגיית החטופים, ראש הוועדה לענייני אסירים פלסטינים קדורה פארס התייחס הבוקר למספר המחבלים שישוחררו במסגרת העסקה.

בראיון שהעניק לסוכנות הידיעות הפלסטינית "מען" ציין פארס כי מספר המחבלים שישוחררו יעמוד על יותר מ-3,000, זאת לדבריו לאחר שישראל דרשה לכלול חיילים פצועים ברשימת החטופים שישוחררו.. עוד אמר כי בשלב הראשון ישוחררו 25 חטופים בתמורה לשחרורם של 48 מחבלים מעסקת שליט, 200 מחבלים שנידונו למאס עולם וכן 1,000 פעילי טרור נוספים, בהם כלל הילדים, הנשים והחולים המוחזקים בישראל.

מוקדם יותר שרת ההתיישבות והמשימות הלאומיות תקפה את המתווה המסתמן, בראיון לקול ברמה אמרה סטרוק: "טראמפ לא רוצה שעסקה נוראה כמו זו שמונחת על השולחן תירשם על שמו. חיילים רבים ישלמו בחייהם ומה שאנחנו רואים עכשיו זה כאין וכאפס, כל המאמץ לנקות את הרצועה ילך לאבדון. עסקה כזו היא ניצחון ברור ופרס לטרור".

עוד באותו נושא

שליח טראמפ הגיע לביקור פתע בישראל ונפגש עם נתניהו


5

לדבריה: "אנחנו כרגע מנהלים את המלחמה בעזה בידיים קשורות, בהרבה חוסרים ומגבלות, זה פלא שאנחנו בכלל מצליחים להתנהל. אנחנו מחכים לרגע שנוכל לשנות את זה בעוד שבוע ויום כשטראמפ ייכנס לתפקידו".

מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו
תגובה חדשה * אין לשלוח תגובות הכוללות מידע אסור, לרבות דברי הסתה, דיבה ולשון הרע. נפגעת מתגובה? דווח לנו
14 תגובות - 13 דיונים מיין לפי
1
תשחררו מאה תשחררו...
ur | 12-01-2025 12:06
תשחררו מאה תשחררו אלף, העיקר שכולם יגורשו מפה לתמיד. העיקר שכל החטופים יחזרו ולא ישוחררו מחבלים חיים תמורת גופות. כמו שהם דורשים שחרור כל הצעירים והנשים שישחררו גם הם את כל הצעירים והנשים.
2
בסוף נתניהו נכנע...
כמה חטופים חיים ישוחררו ? כמה יהרגו ה3000? | 12-01-2025 12:25
בסוף נתניהו נכנע לחמאס ?
3
איזה פשע נורא...
הצילו ממשלת הפשע | 12-01-2025 12:33
איזה פשע נורא איום לשחרר מרצחים כה רבים זה נגד ההלכה ונגד השכל הישר !!! זה טעות נוראה ואיומה
4
המשמעות היא סיום...
העסקה מאפשר חזרת העזתיים שבאוהלים הרטובים להתערבב עם חמאס | 12-01-2025 12:39
המשמעות היא סיום היכולת שלנו להילחם! ויתור על תוכנית האלופים שבוע לפני טראמפ! הבעיה היא לא חמאס אלא העזתיים! ב7.10 פרצו יחד עם 3600 חמושי חמאס גם 2200 עזתים עם ג'ריקן וכפכפים, הם אלו ששרפו ואנסו והם אלו שמחזיקים בשבויים גם היום, מסתירים אותם מחמאס ומשכנים ומצפים לפיצוי כספי והברחה מהרצועה. לכל איש חמאס יש אחים קטנים שמחכים לקבל נשק, למעשה היום כבר השמדנו 80% מ25,000 לוחמי חמאס, לכן גויסו אחיהם הקטנים - מזויינים אך בהחלט לא מאומנים. הדבר מאפשר לנו להרוג בהם. מעזה כבר היגרו 300,000 עזתיים עוד לפני החורף באוהלים הרטובים. הם עזבו למצריים בלי לקבל אזרחות. אם נטיל מצור ונאפשר להם לעזוב גם לסוריה יעזבו המונים! להרוס בתים! להאריך את המלחמה! לפגוע בתשתיות ביוב וחשמל! לא לאכוף את הפשע. הם יעזבו החוצה או לשמיים זו הזדמנות שלא תחזור. אחרת הילדים שלנו יזכרו לנו את הטעות בזעם.
5
המשמעות היא סיום...
העסקה מאפשרת לעזתיים לעבור מאוהלים רטובים להתערבב עם חמאס! | 12-01-2025 12:43
המשמעות היא סיום היכולת שלנו להילחם! ויתור על תוכנית האלופים שבוע לפני טראמפ! המשמעות היא סיום המלחמה וכניעה לעזתים! הבעיה היא לא חמאס אלא העזתיים! ב7.10 פרצו יחד עם 3600 חמושי חמאס גם 2200 עזתים עם ג'ריקן וכפכפים, הם אלו ששרפו ואנסו והם אלו שמחזיקים בשבויים גם היום, מסתירים אותם מחמאס ומשכנים ומצפים לפיצוי כספי והברחה מהרצועה. לכל איש חמאס יש אחים קטנים שמחכים לקבל נשק, למעשה היום כבר השמדנו 80% מ25,000 לוחמי חמאס, לכן גויסו אחיהם הקטנים - מזויינים אך בהחלט לא מאומנים. הדבר מאפשר לנו להרוג בהם. מעזה כבר היגרו 300,000 עזתיים עוד לפני החורף באוהלים הרטובים. הם עזבו למצריים בלי לקבל אזרחות. אם נטיל מצור ונאפשר להם לעזוב גם לסוריה יעזבו המונים! להרוס בתים! להאריך את המלחמה! לפגוע בתשתיות ביוב וחשמל! לא לאכוף את הפשע. הם יעזבו החוצה או לשמיים זו הזדמנות שלא תחזור. אחרת הילדים שלנו יזכרו לנו את הטעות בזעם.
אולי זה מפריע...
ארז | 12-01-2025 13:38
אולי זה מפריע לפנטזיות, אבל שכחת 98 אזרחים וחיילים. אני יודע, זה לא נעים להזכר, אבל הם שם!!
6
סיפורי סבתא ...
דני | 12-01-2025 13:08
סיפורי סבתא
7
אסון!!!! ...
בריגיט | 12-01-2025 13:33
אסון!!!!
8
שלושת אלפים חלקי...
חשבון פשוט | 12-01-2025 13:58
שלושת אלפים חלקי שלוש מליון. ככה יקבלו
9
אסור לשחרר מחבלים...
מאיר בוחבוט | 12-01-2025 14:20
אסור לשחרר מחבלים ביכלל ברור שאלה שחדרו לישראל ב 7/10 צריך להוציא להורג אתמול ואים משחררים זה אחד תמורת אחד או להיכנס עים כול הכוחות לעזה ולחסל כול מי שלא יעזוב לפני לתת התראה של 24 שעות נשים ילדים וזקנים כול השאר או למות או למות
10
ישחררו עוד מחבלים...
יוסי | 12-01-2025 14:32
ישחררו עוד מחבלים שירצחו עוד יהודים זה פשוט אסון מתהווה
11
בסיס מארינס בעזה זה...
ליראן | 12-01-2025 16:47
בסיס מארינס בעזה זה הפתרון
12
חיים תמורת חיים....
אורח | 13-01-2025 7:14
חיים תמורת חיים. מתים תמורת מתים
13
למה חמאס דעאש...
אשר שחר | 13-01-2025 8:41
למה חמאס דעאש לא נתן רשימת שבויים והחטופים מי חי ומי מת אני לא מבין למה למה למה ישראל התגפלה