אחרי הפארסה הגדולה עם עומר אצילי ואחרי הניצחון 1:4 על עירוני קריית שמונה, שחקן נוסף שחתם במכבי חיפה הודיע היום (שבת) למועדון שלא יגיע, החלוץ שיקנה סילה.

בהודעת המועדון נאמר: "החלוץ שיקנה סילה, אשר סיכם את תנאיו במועדון והיה אמור להצטרף לסגל הקבוצה השבוע, הודיע כי בשל סיבות משפחתיות וחשש מהמלחמה, אינו יוכל להגיע לישראל בזמן הקרוב. לפיכך, המועדון החליט לוותר על שירותיו של השחקן".

מכבי חיפה ניצחה 1:4 את קריית שמונה

כזכור לפני שבועיים יום לאחר שכבר הודיע שסיכם במכבי חיפה, כוכב הכדורגל הישראלי עומר אצילי חתם בבית"ר ירושלים לשנתיים וחצי. השחקן העלה סטורי בחשבון האינסטגרם שלו בו הסביר את ההחלטה, "אני חושב שאף אחד בעולם לא יבין מה מניע אותי ומה גורם לי להיות בבית"ר ירושלים".

סילה בן ה-30 ממאלי שיחק בשנתיים האחרונות באיבריה 1999 בגאורגיה וזכה עימה באליפות ובגביע. הוא אמור היה לחתום אצל סגנית האלופות הישראלית, ולהצטרף לאימונים כבר במהלך השבוע השבוע, אך כעת אחראי על עוד סיבוב פרסה מביך למכבי חיפה.

היום חזרו הירוקים לנצח עם 1:4 גדול על עירוני קריית שמונה מול 28,034 אוהדים בסמי עופר. דולב חזיזה שחזר לכבוש אחרי 614 מאז השער האחרון, סבע החמיץ פנדל אך פיצה עם צמד גדול, וליאור רפאלוב קינח בדקה ה-85 אחרי שז'ארדרל סה דה סילבה.

ביום שני האחרון מכבי חיפה המשיכה בעונת הבלהות שלה עם הפסד 1:3 לבית"ר ירושלים ונשארה עם 0 נקודות מחמישה מארבעה משחקים מול רביעית הצמרת, בנוסף להפסד למכבי תל אביב בגמר גביע הטוטו. 29,064 אוהדים מילאו את היציעים, 26,306 ירוקים ו-2,758  ירושלמים.