דרמה בצה"ל: סגן הרמטכ"ל ביקש לסיים את תפקידו - סרוגים

דרמה בצה"ל: סגן הרמטכ"ל ביקש לסיים את תפקידו

סגן הרמטכ"ל אמיר ברעם ביקש לסיים את תפקידו בסוף חודש פברואר, כשבמכתבו מתח ביקורת על הרמטכ"ל הרצי הלוי: "במצב הנוכחי יכולתי לתרום כסגן רמטכ"ל מוגבלת. בעתיד אהיה נכון למלא במערכת הביטחון כל תפקיד שאדרש"

חדשות סרוגים
דרמה בצה"ל: סגן הרמטכ"ל ביקש לסיים את תפקידו
  סגן הרמטכ"ל אמיר ברעם (צילום: פלאש 90)

דרמה בצמרת צה"ל: סגן הרמטכ"ל, האלוף אמיר ברעם, הודיע אמש (שישי) לרמטכ"ל הרצי הלוי כי בכוונתו לסיים את תפקידו בחודש הבא. במכתב ששלח לרמטכ"ל מתח ביקורת מרומזת על ההתנהלות של הלוי במלחמה.

"לפני מספר חודשים הארכתי את תפקידי בחצי שנה נוספת, עד פברואר 2025, כי סברתי שראוי ונכון להיענות לבקשה בשל המלחמה העצימה ועל אף שבאופן מסורתי קדנציית סגן הרמטכ"ל היא לשנתיים בלבד" כתב ברעם להלוי. "ביקשתי להיערך לסיום תפקידי במועד המוסכם, מכיוון שעצימות המלחמה ירדה, מכיוון שאני חש כי במצב הנוכחי יכולתי לתרום כסגן רמטכ"ל מוגבלת – ומכיוון שאין בכוונתי לשמש כסגן רמטכ"ל קדנציה כפולה".

"לפיכך, אבקש לסיים את תפקידי במועד שהוסכם – פברואר 2025 – בתום כשנתיים וחצי ממועד תחילת תפקידי" הוסיף ואמר. "כמובן שבעתיד אהיה נכון למלא במערכת הביטחון כל תפקיד שאדרש".

מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו
תגובה חדשה * אין לשלוח תגובות הכוללות מידע אסור, לרבות דברי הסתה, דיבה ולשון הרע. נפגעת מתגובה? דווח לנו
תגובה אחת מיין לפי
1
תסיים בתקופה זו...
ששון | 12-01-2025 23:08
תסיים בתקופה זו שהינה בעייתית ואל תחזור תעמוד במךתך בהצלחה, לכל אחד יש מחליף איך מסכמים את זה בצבא. החלתי לקצין הצלחה בהמשך דרכו "