הזמר והיוצר עידן עמדי מעלה הבוקר (חמישי) פוסט לחברו אלירן יגר שנפל בקרב בחאן יונס לפני כשנה, וכותב: "היה איש כפיים, כזה שכבר לא מוצאים היום".
עוד המשיך עמדי ושיתף פרויקט שהקימה המשפחה לזכרו, וקרא למאות אלפי עוקביו לתמוך בו. "היינו צוות כזה של אוהבי ספורט, על כל גווניו. והוא ללא ספק היה מהבולטים שהצטיינו. המשפחה והחברים החליטו להנציח אותו על ידי הקמת פארק ספורט אתגרי".
עמדי צירף לדבריו קישור, ובקשה: "אנחנו עוד מעט ביעד תעזרו לנו עוד קצת".
כאמור, באותה תקרית בה נפל יגר נפצע עידן עמדי קשה כלוחם חיל ההנדסה, ושכב מורדם ומונשם עם רסיסים בכל חלקי גופו, במשך מספר ימים בבית החולים. כעת, כשנה לאחר התקרית חזר הזמר לתפקד במלואו שחרר אלבום ואף הכריז על סולד אאוט לפני מספר ימים כשמכר 60,000 כרטיסים להופעותיו.
מה דעתך בנושא?
3 תגובות
1 דיונים
תומר
תיקון טעות זמן ולא בזמן שאתה עשית קמפיין חשוב לי להעמיד את דברים על דיוקם
22:17 09.01.2025שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
תומר
לפחות הוא נלחם עד הנשימה האחרונה שלו בזמן שאתה עשית קמפיין של מיליונים וקידום קריירה בזכות זה שנלחמת בעזה
21:55 09.01.2025שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
איכס
איכס
22:14 11.01.2025שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר