סופ"ש חורפי: מתכון למרק עגבניות פרשי וטעים במיוחד - סרוגים

סופ"ש חורפי: מתכון למרק עגבניות פרשי וטעים במיוחד

אין מושלם יותר מקערת מרק ענקית ומנחמת בשביל לסגור איתה פינות בערבים הקרים של החורף. אז במיוחד בשבילכם, מתכון למרק עגבניות כיפי ומנחם. בתאבון

חדשות סרוגים
סופ"ש חורפי: מתכון למרק עגבניות פרשי וטעים במיוחד
  מרק עגבניות (צילום שאטרסטוק)

על פי התחזיות צפוי לנו סוף שבוע סוער במיוחד, ומה יותר כיף מלהסתגר בבית עם כירבולית עוטפת ומרק עגבניות חם חם, טעים מפנק ומנחם?

אז קבלו מתכון טעים וקל למרק עגבניות נדיר.

אז מה צריך?

  • 8 עגבניות אדומות ובשלות
  • 2 בצלים גדולים
  • ראש שום קלוף
  • צרור סלרי
  • מלח, פלפל שחור וסוכר (לפי הטעם)
  • שמן זית
  • שמנת מתוקה (לא חובה)
  • מים חמים

איך מכינים?

חותכים את כל העגבניות, הבצלים והשום לחצאים, מניחים בתבנית מותאמת לתנות ומזלפים מעל שמן זית. מתבלים במלח, פלפל שחור וסוכר. מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות עד שהעגבניות נראות צלויות מעט.

עוד באותו נושא

מושלם לחורף: מתכון למרק בצל טעים ומושחת


3

 

לאחר מכן מעבירים את כל תכולת התבנית לסיר, מוסיפים מים חמים עד לגובה 3/4 סיר. נותנים לו להתבשל כ-20 דקות ולאחר מכן מועכים הכל עם מוט בלנדר. בשלב זה ניתן להוסיף את השמנת.

מומלץ לאכול עם טוסטונים ליד.

בתאבון!

מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו
תגובה חדשה * אין לשלוח תגובות הכוללות מידע אסור, לרבות דברי הסתה, דיבה ולשון הרע. נפגעת מתגובה? דווח לנו