ממשיכים להתרחב: ערוץ i24news במינוי חדש - סרוגים

ממשיכים להתרחב: ערוץ i24news במינוי חדש

אחרי שורה של מינויים חדשים בגזרת הכתבים, ערוץ i24news בשינויי תפקידים גם בהנהלה הבכירה. רונית גנון - עמית מונתה למנכ"לית הערוץ החדשה, כשקודמה בתפקיד פרנק מלול ישמש בתפקיד היו"ר

מיכל יוסקוביץ, חדשות סרוגים
ממשיכים להתרחב: ערוץ i24news במינוי חדש
  (יורי סקוירסקי I24NEWS)

i24NEWS, רשת החדשות הבינלאומית שבסיסה בישראל, מכריזה היום (רביעי, 8.1.2025) על מינויה של רונית גנון-עמית למנכ"לית i24NEWS. גנון-עמית תחליף את קודמה בתפקיד פרנק מלול.

לרונית גנון-עמית ניסיון רב ומגוון בתחום התקשורת, המדיה והדיגיטל, והיא נבחרה להוביל את קבוצת הערוצים לשלב הבא שיכלול צמיחה והתרחבות. בעבר שימשה, בין היתר, משנה למנכ"ל רשת 13, חברת דירקטוריון ב"חדשות 2" וסמנכ"לית לקוחות ב-yes, שם הייתה אמונה על בנייה וניהול של מהלכים אסטרטגיים והגדלת היקף ההכנסות.

מטעמה של רונית גנון-עמית נמסר: "אני שמחה על מינויי למנכ"לית ערוצי i24NEWS. זוהי הזדמנות נדירה להוביל קבוצת ערוצים שהחלה את דרכה ברחבי העולם ובשנה האחרונה התרחבה לפעילות בישראל. בתקופה קריטית זו, אני רואה חשיבות רבה בלספר את הסיפור שלנו ושל האזור בו אנו חיים בדרך חדשה, המותאמת לצרכים של קהלים מגוונים ולצריכת מדיה בעולם הדיגיטלי. אני נרגשת להצטרף לנבחרת של אנשים בעלי תשוקה לעשות תקשורת אחרת, בהובלתו של פרנק מלול, ומאחלת לכולנו בהצלחה".

פרנק מלול הוסיף: "זהו כבוד גדול עבורי להמשיך ולתרום לצמיחה ולהשפעה של i24NEWS בבמה הבינלאומית, הפעם בתפקידי החדש כיו"ר i24NEWS. פרק חדש נכתב. בחודשים האחרונים ולאור השינויים והתהפוכות באזור, ערוצי i24NEWS הצליחו להותיר חותם משמעותי שראוי להמשיך ולפתח, גם בארץ וגם בעולם. אני משוכנע שתחת הנהגתה של רונית גנון-עמית, i24NEWS תמשיך לשגשג ולספק סיקור איכותי לצופים שלנו".

רשת ערוצי החדשות i24NEWS הושקה ביולי 2013. ל-i24NEWS שלושה ערוצי חדשות בינלאומיים בשלוש שפות: אנגלית, צרפתית וערבית, המשדרים חדשות המתמקדות בישראל, במזרח התיכון ובאירועי החדשות הגדולים מכל רחבי העולם.

אולפני הערוץ הראשיים ממוקמים בנמל יפו. עם השנים פתח הערוץ אולפנים ונקודות שידור בצרפת, ארצות הברית, איחוד האמירויות, מרוקו ועוד. ביוני 2024 עלה לאוויר הערוץ הרביעי של הקבוצה, ערוץ החדשות i24NEWS בעברית

מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו
תגובה חדשה * אין לשלוח תגובות הכוללות מידע אסור, לרבות דברי הסתה, דיבה ולשון הרע. נפגעת מתגובה? דווח לנו
4 תגובות - 4 דיונים מיין לפי
1
ינון ערוץ 14 יצור עיתון ופינת ערוץ 14 סלבס'
ליטאי | 08-01-2025 18:42
למפורסמים ומוסיקאים דתיים ב7 בערב שילדים יספיקו להכין שיעורי בית, שטו. עם AdSense יקר.
2
עם מיר יונה בשכר גבוה בתור מגישה.
ליטאי | 08-01-2025 18:44
שטו.
3
בלי מוסיקאיות! ותעביר צופים ומשפחות מערוץ 2
ליטאי | 08-01-2025 18:52
בפטנט עסקי ישראלי ואמריקאי לשעה 7 כולל עיתון באינטרנט וירחון עם כתבות עומק, אבל כן שחקניות.
4
גם בלי ראיונות עם מוסיקאיות, הן זונות.
ליטאי | 08-01-2025 18:56
שטו. ויהיו ראיונות עם מוסיקאים חרדים עם מראיין גבר לא מיר, שירגישו בנוח.