נשיא ארה"ב הנבחר דונלד טראמפ חזר פעם נוספת על האיום שלו לחמאס, וקרא לארגון הטרור לשחרר את כל החטופים לפני השבעתו בעוד שבועיים.
בראיון לתכנית הרדיו של השדרן יו הוויט, טראמפ נשאל על האיום שלו לחמאס לפיו "יהיה גיהנום" עם החטופים לא ישחוררו עד כניסתו לבית הלבן. "התכוונתי בדיוק לכך. אם החטופים לא ישוחררו עד שאני אכנס לתפקיד, יהיה גיהינום" אמר. "לא יהיה Don't, יהיה גיהינום. צריך לשחרר את החטופים עכשיו".
עוד אמר כי "אני החבר הכי טוב של ישראל. העברתי את השגרירות לירושלים, הסכמי אברהם, כל הדברים הטובים. כל אירוע מדהים שהיה בישראל לאחרונה היה בזכותי. אני חייב לציין שאני גם בעד שלום, וזה הזמן לזה".
מה דעתך בנושא?
5 תגובות
1 דיונים
יואליק
כן צפוי --- לא צפוי. >>>> הנשיא טראמפ יותר ישראלי מנתניהו ! מותר לגנוב רק מה ,,, אסור להתפס ! נתניהו לא רק ,,,,,,, הוא גם שקרן ! לטראמפ יש בייצים ולידו מלניה...
כן צפוי --- לא צפוי. >>>> הנשיא טראמפ יותר ישראלי מנתניהו ! מותר לגנוב רק מה ,,, אסור להתפס ! נתניהו לא רק ,,,,,,, הוא גם שקרן ! לטראמפ יש בייצים ולידו מלניה היפייפיה . לנתניהו אין בייצים ולידו שרה לא מיס ,,,,, קורס מזורז לכל הקקים ( החכים) . לא לפתוח פה אפילו ברמז נגד טראמפ ! לגוי הזה י ש לר רק בייצים . גם זכרון ...! ראו הוזהרתם 120פוצים ןשמוק 1 בראשם.
המשך 18:01 06.01.2025שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
רם
פירושו מדינה פלסטינית.
18:12 06.01.2025שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
מישהי
בתגובה ל: רם
כך זה נשמע, אך גם לטראמפ נגיד לא - כל עוד הם זוממים להשתמש בטריטוריה הזו לצורך מלחמה בישראל, כל עוד הם מחנכים את ילדיהם שישראל אינה קיימת, שרק "פלשת" קיימת במקום ישראל ושתפקידם הוא למות כ"שאהידים" דור אחר דור עד ש"ישחררו" את תל אביב מהיהודים לא תהיה מדינה "פלשתית". כל מי שיודע את כל זה ועדיין דורש מאתנו מדינה "פלשתית" בבטן המדינה הוא אדם ששואף להשמדת ישראל.
16:33 07.01.2025שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
מישהי
בתגובה ל: יואליק
שכחת את התרופות הבוקר?
16:29 07.01.2025שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
מישהי
בתגובה ל: יואליק
אגב, זה בעליל סוכן זר כי הוא כותב "טראמפ יותר ישראלי מנתניהו" ואח"כ מציג את הישראלים כגנבים ושקרנים. או שמאל קיצוני או סוכן זר. הזהרו מסוכנים זרים שמנסים להעמיק את הקרע בעם. זו מטרה מוצהרת של אויבינו.
16:36 07.01.2025שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר