גפני זעק: "הדבר החשוב ביותר במדינה הוא שחרור החטופים"
ח"כ משה גפני מיהדות התורה נאם בטקס הכתרת הרב הרשי קלמן בר בנתניה שיבח את הרב ואת מאור פניו, בירך לרפואה שלמה את ראש העיר מרים פייברג וזעק כי הדבר החשוב ביותר שצריכה לעשות הממשלה היום היא שחרור החטופים
יו"ר דגל התורה ח"כ משה גפני, נאם בטקס הכתרת הרב הראשי קלמן בר בנתניה, בירך את הרב ואת ראש העיר מרים פיירברג ברפואה שלמה וזעק כי יש לפעול מיד לשחרור החטופים.
וכך מסר: "יש כאלה שאומרים שהרב קלמן בר נבחר בזכות זה שעבד בשבילו וזה עבד בשבילו. היות ואני מכיר את הגוף הבוחר לא ראיתי מעודי דבר כזה, איך שכל אחד מדברים איתו אומר בטח! חילונים ושאינם דתיים, חילונים וחרדים כולם אהבו אותו
גפני בירך את ראש העיר : "ואני רוצה לברך את ראשת העיר מרים בת דבורה לרפואה שלמה, שתזכה להיות בריאה ושלמה ומה שהיא עשתה כאן בעיר ומה שהיא עשתה עם הרב יעמוד לה לזכות לדברים הטובים שהיא עושה.
ואני אומר לכם באמת ללמוד ללמוד מהעניין הזה איך הרב במאור פנים לקרב את כולם זה התפקיד היום שיש עלינו, שאנחנו מקרבים את כולם".
ואז זעק: "הדבר החשוב ביותר היום הוא שחרור החטופים אין דבר חשוב יותר מזה שהממשלה צריכה לעשות.
ולבסוף בירך: "ואני מברך שהרבנים הראשיים שיחיו יחד לאורך ימים ושנים שיעשו קידוש ה', ה' יעזור שנזכה בביאת המשיח במהרה בימינו אמן".
מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו