חדשות

סוכות ביקר את ארי רוזנפלד בכלא: "מצבו פחות ופחות טוב"

חבר הכנסת צבי סוכות ביקר במאסר את הנגד ארי רוזנפלד מפרשת הדלפת המסמכים. לאחר הביקור אמר סוכות: "המקום האחרון שבו הוא צריך להיות זה בכלא, בתנאים של אסירים ביטחוניים"

ח"כ צבי סוכות (צבי סוכות (צילום: חיים גולדברג, פלאש 90))

חבר הכנסת צבי סוכות (הציונות הדתית) ביקר הערב את הנגד ארי רוזנפלד היושב במאסר כבר כ-חודשיים וחצי בעקבות מעורבותו בפרשת הדלפת המסמכים.

בצאתו מהביקור, מסר חבר הכנסת סוכות: "אני יוצא עכשיו מביקור אצל הנגד ארי רוזנפלד, אדם שיושב בכלא רק כי הוא העביר מסמך לראש ממשלת ישראל. לדבריו: "יש פה חונטה שהחליטה לדפוק אותו בכל הכוח. הוא נמצא שם והם מערערים פעם אחר פעם כדי להשאיר אותו בכלא. הדבר הזה חייב להשתנות".

צבי סוכות ארי רוזנפלד
צבי סוכות ארי רוזנפלד| צילום: צבי סוכות ביציאה מהביקור אצל הנגד (צילום: דוברות)

"האדם הזה הקריב את חייו לביטחון המדינה"

סוכות ציין: "חלק מהתיקון שנצטרך לעשות פה זה גם מול אותה חונטה, שאנשים כמו ארי לא יישבו בכלא. האדם הזה הקריב את חייו לביטחונה של מדינת ישראל והמקום האחרון שבו הוא צריך להיות זה בכלא, בתנאים של אסירים ביטחוניים. הוא חייב לצאת משם".

סוכות כתב בחשבון הטוויטר שלו לאחר הביקור: "יוצא מביקור שלישי אצל הנגד הצדיק ארי רוזנפלד. אחרי חודשיים וחצי במעצר המצב שלו פחות ופחות טוב. חייבים לעשות סוף לרדיפה. ארי חייב לחזור הביתה".

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

7
שירי מנתניה
02.01.25

מפלגת הציונות הדתית, מלבד תמיכתה בהשתמטות ובהעברת מיליארדים לחרדיות במקום למילואימניקים, גם תומכת בהפצת מסמכים מסווגים מצה"ל לעיתון הבילד הגרמני ושריפת מקורות מודיעינים, שנועדו להציל את לוחמינו הקדושים בשטח. וואו, יותר אצבע בעין ללוחמים מזה, כבר אין.

הצטרפו אלינו