מבזקים
סרוגים

זעם בקרב אוהדי בית"ר ירושלים על ריבוי המשחקים בשבת

במנהלת הליגות פרסמו את שעות ששת המחזורים הקרובים, אוהדי בית"ר ירושלים הופעתו לגלות שחמישה מהם בשבת, במועדון הגיבו: "רק שני משחקי בית יתקיימו בשבת"

שמחה רז | חדשות סרוגים
א' טבת התשפ"ה
זעם בקרב אוהדי בית"ר ירושלים על ריבוי המשחקים בשבת
זעם בקרב אוהדי בית"ר ירושלים על ריבוי המשחקים בשבת צילום: אוהדי בית"ר | צילום: אורן בן חקון/ פלאש 90

אמש (שלישי) פורסמו שעות המשחקים למחזורים 18-23 בליגת העל ואוהדי בית"ר ירושלים נדהמו לגלות שמתוך ששת המשחקים, חמישה משחקים יתקיימו בשבת או בצמוד לה. במועדון הגיבו, "רק שני משחקי בית יתקיימו במהלך השבת"

תגובת המועדון, "לאחר פרסום מועדי המשחקים התקבלו לא מעט פניות מאוהדים שומרי שבת המתלוננים על כך שלא יתאפשר להם להגיע אל חלק מהמשחקים. יש לציין כי המועדון קיבל התחייבות שרק שני משחקי בית יתקיימו במהלך השבת וכך גם קורה".

"(הראשון נגד הפועל חיפה בסיבוב הראשון והשני ישוחק מול סכנין). אלו המשחקים היחידים שיתקיימו בטדי בשעות אלו עד לסיום העונה. כמו כן המועדון ישחק משחק חוץ אחד מול קרית שמונה בנתניה בשעה 15:00."

בבית"ר מגיבים: המשחק מול ריינה יתקיים צמוד לשבת בגלל הופעה בארנה

המועדון גם התייחס למשחק הבית מול בני ריינה שיתקיים מייד בצאת השבת, וטענו כי הדבר יקרה עקב עקב אילוצי אבטחה ומשטרה בעקבות הופעת ׳NEXT’ המתקיימת בארנה באותו הערב.

סיבוב פרסה: עומר אצילי חתם בבית"ר ירושלים
סיבוב פרסה: עומר אצילי חתם בביתצילום: סיבוב פרסה: עומר אצילי חתם בבית

על מנת להמשיך ולנסות לתת לאוהדים אפשרות לצפות במשחק נציין כי במשחקי הבית יופעלו כרגיל שערי שבת לנוחיות האוהדים כך שמי שיבחר יוכל להיכנס אל שערי האצטדיון. אנו מבינים את הקושי ופועלים לשנות מעט את השעות כדי שתהיה אפשרות לשומרי שבת להגיע.

עומר אצילי יוצג מחר

במקביל מחר אמור שחקן הרכש החדש עומר אצילי לנחות אחרי השחקן צפוי לנחות ביום חמישי בסביבות השעה 16:00 בנתב"ג, שם צפויים לחכות לו רבים מאוהדי בית"ר.

הודעת הוולקאם של עומר אצילי | צילום: בית"ר ירושלים

כזכור לאחר שכבר הודיע אתמול שסיכם במכבי חיפה, כוכב הכדורגל הישראלי עומר אצילי חתם היום בשבוע שעבר בבית"ר ירושלים לשנתיים וחצי. השחקן העלה סטורי בחשבון האינסטגרם שלו בו הסביר את ההחלטה, "אני חושב שאף אחד בעולם לא יבין מה מניע אותי ומה גורם לי להיות בבית"ר ירושלים".

בהודעה שהוציאה בית"ר נכתב: "בית"ר ירושלים שמחה להודיע על חתימתו של עומר אצילי במועדון לשנתיים וחצי הקרובות. לאורך כל התקופה האחרונה ניהל המועדון משא ומתן מקיף, שקוף וענייני מול נציגיו של השחקן בו הבהרנו את רצוננו לראות אותו משחק בצהוב שחור. השחקן ינחת בישראל בימים הקרובים ויצטרף לאימוני הקבוצה ברוך הבא עומר!".

בית"ר ירושלים משחקים בשבת עומר אצילי