בהוקרה לנכי צה"ל: הפוסט שותף על ידי חנוך דאום והפך למיזם מרגש - סרוגים

בהוקרה לנכי צה"ל: הפוסט שותף על ידי חנוך דאום והפך למיזם מרגש

המיזם של חייל גולני יוחאי בדלוב מגדוד 13 לעיצוב תו נכה מיוחד עבור פצועי צה"ל, קרם עור וגידים על ידי מנכ"ל עופר הקריון, שהחליט למנף את המיזם

חדשות סרוגים
בהוקרה לנכי צה"ל: הפוסט שותף על ידי חנוך דאום והפך למיזם
  hoto by Oren Ben Hakoon/Flash90

לפני כשבועיים הופץ ברשת פוסט שהפך לויראלי ושותף על ידי הקומיקאי חנוך דאום, על חייל מילואים בגולני, בשם יוחאי בדלוב, מגדוד 13, אשר נפצע קשה לפני כחמישה חודשים בלחימה בעזה, בחאן יונס, ומאז הוא משותק מהצוואר ומטה.

החייל הפצוע בתעצומת נפש ובעוז החליט להקים מיזם מיוחד לפצועי צה"ל, לעצב ולהפיק עבורם מדבקות מיוחדות של תו נכה.

בפוסט שהפך לויראלי כאמור, נכתב: "בדלוב לא נותן לפציעה להפריע לו ועם הרבה מרץ ואנרגיות הוא מחפש לקדם יוזמות. לאחרונה הוא הפיק מדבקת נכה מיוחדת לפצועי צה"ל, לעודד את רוחם ולסמן לכולם שברכב הזה יושב מישהו מיוחד שצריך להצדיע לו. מי שרוצה מוזמן להגיע למחלקת שיקום נוירולוגי בתל השומר ויקבל אחת במתנה".

(צילום יחצ עופר הקריון)

מי שנתקל בפוסט המרגש היה גיא קרן, מנכ"ל עופר הקריון, שהחליט להרים את הכפפה ולהגדיל את החשיפה של המיזם המיוחד. בהצדעה ובהוקרה לפצועי צה"ל החליט ליצור ארבעה שלטי "חניות נכים" בפורמט זהה לעיצוב של בדולב. השלטים נצבעו בארבעה צבעי כומתות שונות, כולל כומתת "גולני" חומה, כפי שיצר בדלוב, הלוחם הפצוע.

 

מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו
תגובה חדשה * אין לשלוח תגובות הכוללות מידע אסור, לרבות דברי הסתה, דיבה ולשון הרע. נפגעת מתגובה? דווח לנו