איום נוסף לחמאס: על רקע הדיווחים על קיפאון במגעים לעסקת חטופים, נשיא ארה"ב הנבחר דונלד טראמפ התייחס הלילה (רביעי) לנושא וקרא לחמאס לשחרר את 100 החטופים שנותרו בשבי בעזה לפני כניסתו לבית הלבן ב-20 בינואר.
🚨President Trump: “They better let the hostages come back soon.”
pic.twitter.com/W0QsLd7xZt— Benny Johnson (@bennyjohnson) January 1, 2025
דבריו של טראמפ הגיעו במהלך מסיבה לציון השנה האזרחית החדשה, אחרי שהוא נשאל האם הוא שוחח לאחרונה עם ראש הממשלה בנימין נתניהו על הסכם להפסקת אש ושחרור החטופים. "אנחנו נראה מה יקרה" אמר טראמפ בתגובה. "אני אשים את זה כך: כדאי מאוד שהם ישחררו את החטופים בקרוב".
כזכור, בחודשים האחרונים טראמפ איים מספר פעמים על חמאס וקרא להם לשחרר את החטופים לפני השבעתו לנשיאות. "כולם מדברים על בני הערובה שמוחזקים בצורה כל כך אלימה, לא אנושית, ובניגוד לרצון העולם כולו, במזרח התיכון – אבל הכל דיבורים, וללא מעשים!" אמר טראמפ בחודש שעבר. "אם החטופים לא ישוחררו עד יום כניסתי לתפקיד, 20.1.25, ההשלכות יהיו חסרות תקדים במזרח התיכון והאחראים לחטיפה יוכו יותר מכל אחד אחר בהיסטוריה של ארצות הברית".

מה דעתך בנושא?
4 תגובות
1 דיונים
ישראלי
דונל טרמפ לך לישון יותר טוב
15:24 01.01.2025שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
רונן
חמאס כבר הינו שאם לא יענו לאיומיו של טראמפ הוא ילך לישון רעב כמו שאבא שלו עשה ...
08:35 01.01.2025שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
חרדה למדינה
כתום הפרצוף והפריזורה ממשיך לאיים ואף אחד לא מתרשם.
08:06 01.01.2025שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אחד
בתגובה ל: חרדה למדינה
תמשיכי להיות חרדה , את חיה במדינה ואת עושה ככל העולה על רוחך, יש לך ולחברייך כיפת ברזל בדמות היועמשי"ת שמאפשרת לכם לעשות מה שבא לכם. מי שחרד למדינה לא הופך אותה לשדה קרב על בסיס יום יומי
08:27 01.01.2025שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר