ח"כ בוארון לראשי הליכוד: "הכריזו על גלנט כפורש" - סרוגים

ח"כ בוארון לראשי הליכוד: "הכריזו על גלנט כפורש"

ח"כ אביחי בוארון מהליכוד מםנה אצבע מאשימה לשר הביטחון לשעבר יואב גלנט שנעדר היום מההצבעה: "הוא עושה מה שהוא רוצה מתי ואיך שהוא רוצה בלי לתת חשבון לאיש, אני פונה לראשי הליכוד: הכריזו על גלנט כפורש"

חדשות סרוגים
ח"כ בוארון לראשי הליכוד: "הכריזו על גלנט כפורש"
  (צילום: יונתן זינדל, פלאש 90)

לאחר ההצבעה הוסערת היום בחוק הרווחים הכלואים, מפנה ח"כ אביחי בוארון אצבע מאשימה דווקא לח"כ יואב גלנט שנעדר מההצבעה. החוק בסופו של דבר עבר על חודו של קול בודד שאותו העניק ח"כ אלמוג כהן שהצביע בעד, זאת בניגוד להחלטת סיעתו.

וכך מסר בוארון:"אסור היה לגרור היום את ראש הממשלה ממיטת חוליו ולהבדיל, אסור היה להקים את חה״כ בועז ביסמוט מהאבל על אימו. נקודה.

‏ומי שאחראי לא פחות מאחרים למצב הזה הוא דווקא ח״כ מטעם הליכוד, אדם יהיר וחסר אחריות ונטול עכבות, שעשה דין לעצמו והיום נעדר גם הוא מהמליאה ומשורות הקואליציה. יואב גלנט.

‏מאז שהאיש אינו שר ביטחון הוא עושה מה שהוא רוצה ומתי שהוא רוצה ואיך שהוא רוצה בלי לתת חשבון לאיש, לא לחבריו למפלגה ולא לציבור שבחר בו".

בוארון קרא: "‏אני פונה בבקשה לראשי הליכוד ולמנהלי הסיעה: הכריזו על גלנט כח״כ פורש. זה יביא לצדק כפול: הוא לא יוכל להתמודד בבחירות הבאות ומצביעי הליכוד ידעו – אי אפשר להשתמש בקולם בצורה צינית בלי לתת על כך את הדין".

מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו
תגובה חדשה * אין לשלוח תגובות הכוללות מידע אסור, לרבות דברי הסתה, דיבה ולשון הרע. נפגעת מתגובה? דווח לנו
13 תגובות - 8 דיונים מיין לפי
1
פוליטיקאים קטנים ועלובים. ח"כ...
אחד | 31-12-2024 21:21
פוליטיקאים קטנים ועלובים. ח"כ ביסמוט הגיעו מהשבעה וראש ממשלה הגיע יום אחרי ניתוח. חברי אופוזיציה סירבתם לקיזוזים , אתם לא ראויים להיקרא חכי"ם
בוגדניהו בן נואפיהו...
רונן | 01-01-2025 14:39
בוגדניהו בן נואפיהו צורר היהודים הוא זה שהורה בימי ממשלת בנט-לפיד הטובה לא להתקזז בשום פנים וככה ח''כ אמילי מואטי הגיעה ממיטת חוליה להצביע. אבל קארמה איז א ביץ' ואתמול כרות השופכה שילם את מחיר הרשעות שלו
קואליציה של השתמטות,...
שירי מנתניה | 31-12-2024 21:37
קואליציה של השתמטות, ג'ובים והפליה בין גם לדם, שמעבירה מיליארדים לחרדיות, לא ראויה להיקרא קואליציה. מו הראוי היה לתת לה להגמר היום וללכת לבחירות, שהעם יבחר ח"כים ראויים.
עוד סתומה ,...
למה שהאופזציה תתקזז אם חברי הקואלציה המטורפת הזו לא מוכנים לכך ? ודרך אגב בשעתו הקואלציה הנוכחית שהיתה אז באופוזיציה , לא הסכימה להתקזז עם נעמה לזיני , והיא הבאה במיטת בית חולים לכנסת ... זוכרת ? | 31-12-2024 21:34
עוד סתומה , שעובדת במכונת הרעל
2
גלנט פוטר וגורש...
שירי מנתניה | 31-12-2024 21:45
גלנט פוטר וגורש מהממשלה, מה אתה מצפה ממנו להצביע בעד תקציב מושחת? בן גביר לא פוטר, גולדקנופף לא פוטר ובנוסף העבירו מיליארדים לגולדקנופף, היה אפשר לצפות מהשרים שלא פוטרו שיצביעו, במיוחד לחרדיות ששילמו להם מיליארדים בדיוק בשביל הרגע הזה, של הצבעות כאלו. כל החוק היום לתקציב נועד בשביל לעשות התאמות לגניבת המיליארדים של החרדיות והן אפילו לא טרחו להצביע עליו.
3
זירו ...
בוארון | 31-12-2024 22:06
זירו
4
גלנט לא בובה...
שירי מנתניה | 31-12-2024 22:09
גלנט לא בובה ולא חותמת גומי של ההשתמטות, של ההפליה בין דם לדם ושל העברת מיליארדים לחרדיות. גלנט ראוי, ערכי ומחויב למילואימניקים ולטובת מדינת ישראל. Can't wait to see him back with Benet
ולכן הוא נחשב פורש. בכל הצבעה הוא מצביע ההיפך
חיים | 31-12-2024 23:48
זה נקרא ח"כ פורש
5
מעניין שהוא לא...
גדליה | 31-12-2024 22:16
מעניין שהוא לא אומר דבר על בן גביר שכול פעם הופך את ביבי וחבורת דוחפי הלשון לסמרטוטים , לשטיח בשירותים ציבוריים....עלוב כמו הבוס שלו !!!
6
יש רוב גדול...
נוכל הבוארון | 31-12-2024 22:20
יש רוב גדול (גם בעם גם בקרב בוחרי הליכוד) לגלנט מול בוארון
האיש, שעליו רשום...
שירי מנתניה | 31-12-2024 23:13
האיש, שעליו רשום חוק טבריה. חוק פרסונלי בלשון המעטה ותכלס מדובר בשחיתות לאפשר לעסקן של ש"ס להשתלט על עיריית טבריה ובכך לא לאפשר הליך דמוקרטי תקין של בחירת ראש עיר ובנוסף מאפשר למנגנון הכוח המסואב של ש"ס לגדול עוד יותר, ע"י השתלטות על כספי העיריה והטיתם לטובת ש"ס.
7
בוארון אתה לא...
שפוי | 31-12-2024 23:58
בוארון אתה לא תגיע בחיים לקרסוליים שלו
8
גלנט תרם כל...
אברהם | 01-01-2025 9:21
גלנט תרם כל חייו לביטחון ישראל. איש יושר ואמת. של נעליך מעל רגליך בוארון?