אחרי שהודיע אמש על התפטרותו מתפקיד המנכ"ל של רדיו תל אביב, המגיש ואיש הרדיו דידי הררי, פרסם לאחר מספר שעות תמונה משפחתית מהדלקת נר חנוכה. הררי לא התייחס ישירות לפרשה בו שמו נקשר בשבועות האחרונים, אך העביר רמז מה מחזיק אותו בימים אלה וכתב: "האור שלי. כמה אור שמגרש חושך".

הררי הודיע אמש על התפטרותו מתפקידו כמנכ"ל הרדיו בעקבות טענות שעלו נגדו בתחקיר של עיתון "הארץ", כך פרסם העיתונאי גיל משעלי.

כחודש אחרי פרסום העדויות נגד השדרן הוותיק שמשמש כמנכ"ל ברדיו תל אביב, החליט היום הררי לפרוש מתפקידו באופן רשמי, לאחר שקודם לכן הוצא לחופשה כפויה על ידי הנהלת הרדיו בעקבות לחצים שונים שהופעלו עליה.

כאמור, אחרי פרסום התחקיר ב"הארץ" סירבו בהנהלת הרדיו לפעול בנושא, ואף הוציאו מטעמו של הררי תגובה שבה הכחיש כל קשר לנאמר. מאוחר יותר, בעקבות לחץ תקשורתי וציבורי, הוצא הררי לחופשה כפויה מתפקידיו כשדרן רדיו ברדיו תל אביב וכמנכ"ל.

כעת, בעקבות פרסום טענות להטרדה מינית והסערה התקשורתית שעוררה הפרשייה, החליט לסיים את תפקידו בערוץ.