היועצת המשפטית לממשלה ופרקליט המדינה דרשו הערב (ה') מהמשטרה לפתוח חקירה נגד רעיית ראש הממשלה שרה נתניהו.

בנימוק ציינו:"יש לפתוח בחקירה בחשד להטרדת עד ושיבוש מהלכי משפט בגין ממצאי התוכנית ״עובדה״.

לפני כשבוע פורסם תחקיר של אילנה דיין בתכנית 'עובדה' בה עולה כי שרה נתניהו הייתה מעורבת לכאורה בהפעלת לחצים על הדס קליין ובמעורבות לכאורה במינוי של המפכ"ל הנוכחי למשטרה דני לוי.

בנוסף פורסמו שיחות של שרה נתניהו עם מי שהייתה עובדת בכירה בלשכת רה"מ חני בליוויס שעל פי הטענות משפחת נתניהו לכאורה ניצלה אותה.

בעקבות החלטת היועמ"שית מסר השר לביטחון לאומי איתמר בן גביר: "מדהים שלמרות שהיועמ"שית לא עוצרת באדום, וממשיכה לרדוף את שרי הממשלה, וכעת את אשת ראש הממשלה – נושא חוסר האמון מול היועמשית לא עולה בישיבת הממשלה הקרובה בתירוצים שונים ומשונים. מי שרודפת את שרי הממשלה ומשפחותיהם באופן פוליטי, לא יכולה להמשיך לכהן כיועצת המשפטית לממשלה – חבל שיש עדין מי שטומן את ראשו בחול ומסרב להבין זאת".

בעקבות הפרסומים פנה נתניהו לתקשורת ומסר: "מכיוון שהאישומים המופרכים נגדי קורסים יום יום בבית המשפט והם יקרסו עוד הרבה יותר בהמשך, אני מבין שבשמאל ובתקשורת מצאו יעד חדש ישן, הם תוקפים ללא רחם את רעייתי שרה משענת חיי. שרה אם בני האהובים היא אישה שעושה כל כך הרבה למען אזרחי ישראל".

כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .

נתניהו במתקפה על התקשורת

"היא עובדת כפסיכולוגית ילדים בשירות הציבורי ובמקביל לעבודתה היא מושיטה יד לחולים ולילדים חולי סרטן, לחיילים בודדים, לפצועי צהל, למשפחות חטופים, לחטופים שחזרו משבי החמאס, למשפחות שכולות, ליהודים ולא יהודים כאחד. היא לא מסמנת וי בפגישות האלה אלא נשארת איתם שעות על גבי שעות. היא פותחת את הנשמה שלה והיא פותחת את הנשמה שלה והם פותחים את הנשמה שלהם אליה".

.