חבר הכנסת הסרוג, משה קינלי טור פז מיש עתיד, אומר הבוקר כי אחרי שנים רבות של מאמץ לשלב את החרדים בצבא, הוא גילה שהם עבדו עליו. עוד הוא הוסיף, כי בכל הנוגע לגיוס חרדים הוא שינה את דעתו.
"אני מרגיש שהחרדים עבדו עליי", כתב טור פז והסביר: " שנים של עבודה מאומצת לשלב אותם בצבא תוך הקשבה לצרכיהם ויצירת מענה ייחודי בהידברות. וברגע האמת – הם הפקירו אותנו לבד בקרב על חיינו. לבד. הם לא רוצים התאמה – הם לא רוצים בכלל".
"שיניתי את דעתי. ניסינו הידברות ועבדו עלינו. הגיע הזמן לסנקציות פליליות וכלכליות", חתם הח"כ בתסכול.





תגובות
על זה נאמר באידיש"ברוך הבא".וכי מה חשבת כל השנים.
לפני הסנקציות הפליליות - לעצור מימון לאברכים אומנם זה לא צודק כי את יתר הציבור לא שואלים אם הוא רוצה והסנקציות הן חד וחלק מאסר ופלילי, אבל בכל זאת מדובר בציבור גדול שבוי על ידי מנהיגיו הפושעים - קודם בלי כסף על חשבון המדינה לימיון ההשתמטות ואח"כ נתקדם.
זה היה ברור מראש. צריך ללכת פה ראש בראש, ולא לוותר על כלום. לגייס את כולם, עכשיו. לא באים? סנקציות מלאות, מרמת הפרט עד רמת הישיבה. דם בנינו לא זול יותר
השנאה של השמאל ה"בנטי" מעבירה אותם על דעתם שנאת השמאל של בוחרי בנט הסרוגים מעבירה אותם על דעתם כמה שתתיפיפו ותכנו את החרדים שיילוקים ומוצצי דם זה לא יניח לשמאל כגון זיו וגולן וכו' וכ' וכו' לשנוא את הסרוגים הצבא הזה יעשה לחרדים בדיוק מה שעשה למגזר ש30% הורידו את הכיפה והפכו לשמאל וזה מה שהם רוצים אז כל הכבוד לרבנים של החרדים הם לא רוצם את זה הם רוצים להשאר בתורה
צודק.אני בחיים לא עושה עסקים עם הנוכלים האלה השיילוקים יודעים את המסילת ישרים בעל פה ומרמים את כל העולם.