מבזקים
סרוגים

נתניהו הדליק נר חנוכה: "גם החות'ים ילמדו את מה שלמדו החמאס"

במהלך הדלקת נר חנוכה, נתניהו העביר מסר חד לחות'ים והדגיש כי ארגון הטרור ילמד את הלקח שלמדו חמאס: "אנחנו מנחיתים מכות על הצוררים ואלו שחשבו שהם יקטעו את חוט חיינו כאן אז זה יחול על כולם"

כ"ה כסלו התשפ"ה
נתניהו הדליק נר חנוכה: "גם החות'ים ילמדו את מה שלמדו החמאס"
נתניהו הדליק נר חנוכה: "גם החות'ים ילמדו את מה שלמדו החמאס" צילום: נתניהו מדליק נר חנוכה (צילום: חיים צח /לע"מ)

ראש הממשלה בנימין נתניהו הדליק הערב (ד') נר ראשון של חנוכה יחד עם עובדי המשרד. בהדלקה השתתפו אורנה ורונן נאוטרה, הוריו של סר"ן עומר נאוטרה ז"ל, קצין השריון שנפל בקרב בעוטף עזה ב-7 באוקטובר וגופתו נחטפה ע"י חמאס, שנפגשו עם ראש הממשלה מוקדם יותר היום.

לאחר ההדלקה ראש הממשלה שלח מסר לחות'ים: "אנחנו היום מדליקים נר ראשון של חנוכה לציין את ניצחון המכבים של אז וניצחון ה'מכבים של היום'.  כמו אז – אנחנו מנחיתים מכות על הצוררים ואלו שחשבו שהם יקטעו את חוט חיינו כאן אז זה יחול על כולם".

לדבריו: "גם החות'ים ילמדו את מה שלמדו החמאס וחיזבאללה ומשטר אסד ואחרים וגם אם זה ייקח זמן הלקח הזה יילמד לכל רוחב המזה"ת. אני אומר לכם, בימים ההם בזמן הזה.חג שמח לכולכם".

יהודי שנמלט מתימן: "הדבר היחיד שיפגע בחות'ים הוא חיסולים"
יהודי שנמלט מתימן: צילום: יהודי שנמלט מתימן:
בנימין נתניהו הדלקת נר חנוכה החות'ים חנוכה ראש הממשלה