לפיד: נתניהו לא באמת רוצה עסקת חטופים - סרוגים

לפיד: נתניהו לא באמת רוצה עסקת חטופים

יושב ראש האופוזיציה יאיר לפיד תקף היום את ראש הממשלה נתניהו ואמר כי "הוא לא באמת רוצה להגיע לעסקת חטופים". עוד אמר: "אם היה נחוש - היה נוסע בעצמו לקטאר"

אליהו לוקסנברג, חדשות סרוגים
לפיד: נתניהו לא באמת רוצה עסקת חטופים

ראש האופוזיציה יאיר לפיד התייחס היום (רביעי) לפרסומים בעניין עסקת חטופים בכנס ״משמר החינוך הממלכתי ואמר כי "נתניהו לא רוצה עסקת חטופים".

״אני רוצה להתייחס לפרסומים בתקשורת בשעות האחרונות בעניין הקשיים במגעים לעסקת חטופים", אמר לפיד. "אין לי ציפיות מארגון הטרור חמאס. אבל נתניהו לא באמת רוצה עסקת חטופים"

לדבריו, "אם נתניהו היה נחוש להשיג עסקה – היה נוסע לקהיר או קטאר בעצמו. היה מפעיל את כל הקהילה הבינלאומית והיה כבר מביא עיסקה. החטופים מתים בעזה. כל יום הוא גזר דין מוות עבורם".

עוד באותו נושא

לפיד קרא לנתניהו: תסיים את עדותך בנחת, מחכים לך


12

בתחילת השבוע פנה לפיד אל נתניהו ותקף אותו על עמידתו בלחצים. "אמרת לי לעמוד בלחצים. אני ראיתי אותך בשבעה באוקטובר. אל תדבר איתי על עמידה בלחצים. אני הייתי שם. ראיתי אותך. מפאת כבודך לא אספר איך נראית בשבעה באוקטובר".

עוד אמר לפיד: "ראש הממשלה, שר הבטחון, עסוקים בנסיון לעודד השתמטות וסרבנות המונית, רק כדי לשמור על הקואליציה שלהם. ותחסכו מאתנו את השקר על זה "שאם לפיד היה ראש ממשלה היה נותן להם את אותו דבר." זה תמיד מדהים בעיני איך אנשים ציניים חושבים שכולם ציניים כמוהם.

מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו
תגובה חדשה * אין לשלוח תגובות הכוללות מידע אסור, לרבות דברי הסתה, דיבה ולשון הרע. נפגעת מתגובה? דווח לנו
תגובה אחת מיין לפי
1
נתניהו כשל בלהחזיר את החטופים!
חני | 25-12-2024 19:07
נתניהו כשל בלהחזיר את החטופים!!!!!!!!! בכל פעם שמתקרבים לעיסקה הוא יוצא בהצהרות מתריסות שגורמות לטרפודה! שיפנה את מקומו ויתן למישהו אחר להחזיר אותם. הזמן יקר לחטופים ואסור להמשיך ולבזבזו!!!