מאבדים סבלנות: השופטים במשפט נתניהו קראו היום (רביעי) לזרז את ההליך המשפטי בתיקי האלפים, ובפרט את המשך עדותו של ראש הממשלה שהתחילה לפני 3 שבועות. בהחלטה שהתקבלה בתום "דיון טכני" שנערך ללא נוכחותו של נתניהו, השופטים אמרו כי ייתכן ויקראו להוסיף דיונים בהמשך, ולחצו על עורכי הדין של נתניהו לקצר את משך הדיונים.
"גם הנצח הוא קצוב" אמרה השופטת רבקה פרידמן פלדמן. "אנחנו לא רוצים לפגוע בהגנה, אבל יש להיערך בהתאם, ואולי יש צורך להוסיף דיונים". השופט משה בר-עם הוסיף והדגיש כי "צריך גם לסיים את התיק".
במהלך הדיון פרידמן פלדמן שאלה את סנגורו של נתניהו, עו"ד עמית חדד, אם הוא "יכול לתת הערכת זמן לכמה ימים תימשך החקירה הראשית?". חדד טען בתגובה כי "אנחנו עוברים על הפריטים לפי שנים. עברנו שנה וחצי מתוך ארבע. אני לא יודע, אבל בדיון הבא אתן לכם סדר גודל. אני לא רוצה לשער ללא בסיס".
"בסופו של דבר, ראש הממשלה נמצא איתנו ולא במקומות אחרים, על כל המשתמע מכך" הוסיף חדד. "אין לנו עניין שההליך יימשך בצורה הזאת. זה מרגיש כמו ליל שבועות בכל לילה – זה ליל של שימורים כדי ללמוד את כל החומר. לאחר עדות ראש הממשלה, עדיין צפויים להופיע עדים אחרים. זה לא שאחרי זה נגמר התיק".

מה דעתך בנושא?
7 תגובות
0 דיונים
המחנה הלאומי
משפחת הפשע של שופטי בגצ! וכבר אמר ברק שלא כל אחד יכול להיכנס למשפחה...
19:19 02.01.2025שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
חכמולוג
מערכת המשפט איננה מכונת צדק ולכן הגוף הזה חייב לעבור ניקוי אורבות
22:32 30.12.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
משה
קןאלציה מטורפת אפסים תתחילו למשול כולם עושים לכם בית ספר תלמדו מטראמפ מה זה למשול
00:01 26.12.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
יורובלום
יש להוציא השופטים וכל מערכת התביעה-פרקליטות לנבצרות - נבצרות מקצועית ותפירה רשלנית. להעביר אותם לקורס חייטות בכלא שמור במחנה תימן
20:12 25.12.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
דוד
הזוי, לשופטים יש בעיה שנתניהו מגן על עצמו
19:57 25.12.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אזרחית
אל מי השופטים באים בטענות? הם יכולים להגיד לתביעה שהיא נכשלה להוכיח את אשמת נתניהו מעל לכל ספק, והם מפסיקים את משפט הראווה הזה
18:35 25.12.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
יהודי
ליבד אותם . רק פיצוי על העוול.
17:27 25.12.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר