כבישים אדומים: צעיר כבן 20 נהרג לאחר שהתהפך עם האופנוע עליו רכב בכביש 7620 בין כעביה טבאש לחג'אג'רה. חובשים ופראמדיקים של מד"א שהגיעו לזירה העניקו לו טיפול רפואי וביצעו פעולות החייאה שבסופן נקבע מותו.
חובש בכיר במד"א יזיד גריפת סיפר: "הגענו למקום, באמצע העיקול של הכביש שכב הפצוע לאחר שנפצע במהלך רכיבה על אופנוע. הוא היה מחוסר הכרה עם חבלה רב מערכתית, ללא דופק וללא נשימה. ביצענו פעולות החייאה אך למרבה הצער בסופח לא נותר לנו אלא לקבוע את מותו".
מוקדם יותר היום, בשעה 14:43 התקבל דיווח במוקד 101 של מד"א במרחב אשר על תאונת דרכים בין אדם כבן 50 שנפגע מרכב פרטי ברחוב הנפח בכרמיאל. חובשים ופראמדיקים של מד"א העניקו לו טיפול רפואי ומפנים למרכז הרפואי לגליל בנהריה כשהוא סובל מחבלת ראש. נהג הרכב נפצע באורח קל.
מה דעתך בנושא?
3 תגובות
0 דיונים
רונן
מספר תאונות הדרכים הקטלנית עלה ב 30% מאז הקמת ממשלת החרפה הלאומית. אוסף של מטומטמים נפוחים מחשיבות עצמית שלא עושים שום דבר מועיל ושודדים את כספי משלם המיסים
17:53 25.12.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
חוני
להצמיד שר או ח"כ לכל רוכב אופנוע או רכב בכך נימנע את כל ההרוגים
16:28 25.12.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
יו יו, גם
ברור לכולם שזאת אוזלת יד של הממשלה
16:18 25.12.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר