מבזקים
סרוגים
שוב משתלח

יאיר גולן באיום על המפכ"ל: "נבוא איתך חשבון"

ח"כ לשעבר יאיר גולן איים היום בישיבת סיעת "הדמוקרטים" על מפכ"ל המשטרה רנ"צ דני לוי: "ביום שאחרי הממשלה הנוכחית, האמת תצא אל האור ואם צריך גם נבוא איתך בחשבון"

יאיר גולן באיום על המפכ"ל: "נבוא איתך חשבון"
יאיר גולן באיום על המפכ"ל: "נבוא איתך חשבון" צילום: מאיים על המפכ"ל. גולן (יונתן זינדל/פלאש90)

יו"ר מפלגת הדמוקרטים (העבודה לשעבר) ח"כ לשעבר יאיר גולן שוב משתלח בלי חשבון, והיום הוא שיגר היום בפתח ישיבת סיעת העבודה איום מפורש על מפכ"ל המשטרה דני לוי.

"מפכ"ל המשטרה, דני לוי, אני פונה אליך ישירות", אמר גולן בישיבת הסיעה, בהקשר לתחקיר עובדה ביום חמישי שעבר. "נאמנות אישית לנתניהו על חשבון נאמנות לחוק, למדינה ולאזרחיה, אינה רק שגיאה מוסרית וערכית – זו עבירה פלילית חמורה", נתן גולן חוות דעת משפטית.

יאיר גולן: מי שבעד פיטורי היועמ"שית – שותף לבגידה במדינה
יאיר גולן: מי שבעד פיטורי היועמצילום: יאיר גולן: מי שבעד פיטורי היועמ

"עליך לזכור: החוק והמדינה חזקים מכל פוליטיקאי, ולא משנה אם קוראים לו נתניהו או בן גביר. אתה המפכ"ל. תעצור לפני שיהיה מאוחר מדי", הוסיף גולן וכאן כבר עבר לאיומים מפורשים:

"אני מציע לך לזכור שלא לעולם חוסן – נתניהו ובן גביר לא יהיו כאן תמיד להגן עלייך. ביום שאחרי הממשלה הנוכחית, האמת תצא אל האור ואם צריך גם נבוא איתך בחשבון".

נזכיר כי למרבה האירוניה, גולן הוא ראש מפלגת "הדמוקרטים".

איום הדמוקרטים יאיר גולן