לקראת חידוש הקו: נמצא מימון לחידוש פעילות הרכבת לשדרות
בשרוה לנוסעים לדרום: השר זאב אלקין הודיע כי חלה התקדמות בחידוש הרכבת לעיר שדרות. יוסי שלי בירך: "עוד סימן מובהק לחזרה לפעילות מלאה ניצחון האמת של העם היהודי על השטן החמאסי"

לאחר אירועי השבעה באוקטובר, הודיע השר זאב אלקין לאחר סיכום תקציבי עם מנהל תקומה יוסי שלי על חידוש פעילות הרכבת לעיר שדרות בסיוע תקציב של מנהלת תקומה ומשרד הביטחון.
השר זאב אלקין האחראי על שיקום הדרום מסר כי: "מדובר במהלך אסטרטגי בעל חשיבות עליונה לפיתוח הכלכלי, התחבורתי והחברתי של הדרום. חידוש פעילות הרכבת לשדרות אינו רק פתרון תחבורתי, אלא גם הצהרה ברורה על מחויבותנו לשיקום האזור ולחיזוק קשרי הפריפריה עם עורק התחבורה הראשי של המדינה".
יוסי שלי ראש מנהלת תקומה: "פתיחה וחידוש פעילות הרכבת לעיר שדרות בסיוע תקציב של מיליוני שקלים ממנהלת תקומה ומשרד הביטחון זהו עוד סימן מובהק לחזרה לפעילות מלאה ניצחון האמת של העם היהודי על השטן החמאסי".
מתנועת 'עתיד לעוטף' נמסר בתגובה: "לאחר חודשים ארוכים של מאמצים אינטנסיביים ופעילות בלתי פוסקת למען פתיחת קו הרכבת בנגב המערבי, ביחד עם ראשי הרשויות ושותפים אזוריים, אנו מברכים על כך שנציגי הציבור ומקבלי ההחלטות הקשיבו והודיעו על חידוש פעילות עורק התחבורה המרכזי של העוטף".
"הרכבת היא לא רק אמצעי תחבורה, אלא עוגן משמעותי לשיקום העוטף ולחזרתו של האזור לשגרה. היעדרותה בשנה האחרונה פגעה קשות בתושבים – כלכלית, בריאותית ומשפחתית"
מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו