נזקי המלחמה: בעיריית רמת גן עדכנו כי בית הספר היסודי בשכונת רמת אפעל נפגע הלילה (חמישי) בעקבות הירי מתימן לעבר ישראל, כשנזק נגרם למבנה בית הספר וכן לבתים ורכבים בסביבה. לפי הערכות ראשוניות, ככל הנראה מדובר בפגיעה של אחד המיירטים או חלקים ממנו שנורו לעבר הטיל מתימן.
מדובר צה"ל נמסר כי "בהמשך ליירוט הטיל ששוגר מתימן לעבר שטח הארץ במהלך הלילה, זוהתה פגיעה בבית ספר ברמת גן, אין נפגעים. נסיבות הפגיעה נבדקות".
כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .
עם קבלת הדיווח ראש העיר רמת גן, כרמל שאמה הכהן, הגיע לזירת האירוע והקפיץ את הצוותים העירוניים בראשות מנכ״ל העירייה, מוטי כהן. בעירייה אמרו כי "כבר בשלב ראשוני זוהתה קריסה רחבה במבנה המרכזי של בית הספר, ולכן לא ניתן יהיה לעשות שימוש בבית הספר עד להודעה חדשה. נכון להרגע הוחלט על העתקת הלימודים בכיתות א׳-ד׳ ותלמידי החינוך המיוחד לבתי ספר סמוכים, שאר השכבות מחר ישארו בבית ללמידה מרחוק. ראש העיר נמצא בשטח ומנהל את האירוע בשיתוף פעולה עם כוחות הביטחון. לפי פיקוד העורף לא צפוי שינוי בהנחיות ומבחינתו ניתן להמשיך בשגרה מלאה".
"״הלילה הזה נגמר במזל גדול עבור תושבי העיר רמת גן. כראש העיר וכאבא לילדה בבית הספר אפעל אני לא רוצה לתאר מצב שהטיל הזה היה נורה בשעת לימודים, ולו ברמת החרדות והחוויה הקשה להורים ולילדים שכן בית הספר בזכות בינוי חדש ממוגן וממוקלט באופן מלא" אמר ראש העיר. "הצוותים העירוניים נמצאים בשטח ומטפלים בכל שנדרש – מפיזור התלמידים תוך ניסיון לשמר את מסגרת הלימודים המיטבית, ביצוע הערכת נזק ראשונית ועד לניקוי והשבתת מרחב הציבורי בסמוך לקדמותו ככל שניתן. שוחחתי אישית עם השכנים הקרובים לבית הספר ונדאג ללוות אותם מול הרשויות השונות".
מה דעתך בנושא?
3 תגובות
0 דיונים
ג'קי. הופארציה
מוכרחים להמשיך לנגן ביתר שאת וביתר עוז..החודש הזה לנו נסים על גבי נסים המכבים מעטים נגד רבים..מוכרחים..קדימה עלו והצליחו
15:16 20.12.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
ג'קי. הופארציה
לתת פצצות בתימן שוב עם מדיניות של מודיעין ושיתף הקואליציה במפרץ החוש הזה נעשו נסים גדולים לאבותינו בחודש הזה והחודש שלאחריו נצלו את החודש הזה. שבעתיים אל חייקם... שבת...
לתת פצצות בתימן שוב עם מדיניות של מודיעין ושיתף הקואליציה במפרץ החוש הזה נעשו נסים גדולים לאבותינו בחודש הזה והחודש שלאחריו נצלו את החודש הזה. שבעתיים אל חייקם... שבת שלום. חודש טוב נס חנוכה שמח ולא לשכוח שאת המנגינה הזאת אי אפשר להפסיק בהצלחה הרבה סיעתא משמיא..אלוקים איתנו..
המשך 14:44 20.12.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אהוד
רק עיוור יאמין שזה מיירט, פגיעה ישירה בומבה
19:28 19.12.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר