חדשות

דיווח: ישראל השתלטה על 95% ממחוז קוניטרה

ברוסיה מדווחים כי ישראל כבשה 440 קמ"ר משטח סוריה. מהדיווחים עולה כי צה"ל השתלט על 95% מקוניטרה. בשבוע האחרון צה"ל ביצע 450 תקיפות אל עבר 50 יעדים

(סוריה (צילום: מיכאל גלעדי\פלאש 90))

בערוץ התקשורת "ספוטניק" מדווחים כי מקורות סורים טוענים כי כוח ישראל מוצב בכל הגבעות האסטרטגיות ובמוצבים הצבאיים במחוז קוניטרה. עוד דווח כי צה"ל השתלט על 95% משטח המחוז.

בנוסף, ברשת אל מיאדין המזוהה עם חיזבאללה דווח כי צה"ל כבש 440 קמ"ר משטח סוריה. כמו כן, על פי הדיווחים רק בשבוע האחרון צה"ל ביצע 450 תקיפות מן האוויר אל עבר 50 אתרים צבאיים.

אתמול פורסמו מספר דיווחים מפי כלי התקשורת הערביים על תיעוד של טנקים ישראלים שועטים בדרום סוריה לעבר סכר הירמוך. לפי התיעוד אותו מפרסמת רשת אל-מנאר של חיזבאללה, טנקים ישראלים נראו נוסעים באזור גבול סוריה ירדן בעיירה קויה כשהם המשיכו משם הלאה לכיוון סכר אל-והדא, סכר האוגר את מי הירמוך – כעשרה קילומטרים מקו הגבול הנוכחי של ישראל. אזור דרעא ודרום מערב סוריה נמצא בידי המורדים עוד לפני נפילת שלטונו של אסד.

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

2 תגובות
2
לוק20
18.12.24

הברון רכש במקור 95000 דונם מה שנותר 59000 דונם בידי קק"ל 6000 דונם ברמת הגולן ו53000 דונם כ36 קמ מדמשק בחבל ארץ חוראן. הפיתרון הוא חילוף שטחים

הצטרפו אלינו