שורדת השבי נועה ארגמני נשאה היום (שלישי) דברים בדיון החירום שנערך במעמד נשיא המדינה בבית הנשיא. לפני דבריה הוקרן הסרטון של נועה משבי החמאס.
דבריה המלאים של נועה: "אמנם זה הסרטון הקצר יותר והמצונזר. רציתי לחסוך מכם את הסרטון המלא. אבל הסרטון הזה פורסם בינואר. מה שקרה בעצם זה שהיה הטיל של חיל האוויר שפגע במבנה שאני, של יוסי שרעבי ואיתי סבירסקי היינו בו. כמו שאתם יודעים, יוסי לא שרד. יומיים לאחר מכן, איתי סבירסקי נרצח ובדיוק השבוע גופתו חזרה לארץ.
אבל אני נותרתי פצועה, ורואים את זה בסרטון המלא, אני מדברת על זה שנותרתי שם חבולה, נותרתי מדממת, עם כל הראש שלי פתוח, ואף אחד לא הגיע לעזור לי. לא הצלב האדום, לא רופאים, אף אחד.
כשהרופאים ראו את כל הפציעות כשחזרתי הם אמרו שזה נס רפואי, ולי הייתה את הזכות לבוא ולצלם סרטון בהיותי נמצאת עוד בעזה, אני לא יודעת כמה חטופים יש שסבלו מאותן סיטואציות כמוני, אבל להם לא הייתה את הזכות, לא זכו לפרסם סרטון כמו שלי הייתה את הזכות.
אבל בסדר, מה זה משנה בתכלס? כי בסוף אני לא קיבלתי טיפול, אני לא קיבלתי טיפול למרות שהיה סרטון, אנחנו לא יודעים מה מצבם של 100 חטופים שעדיין נמצאים שם ויכול להיות שגורלם יהיה יותר גרוע משלי אפילו".
מה דעתך בנושא?
9 תגובות
2 דיונים
יוספה
תרקדי בחוטיני והפצעים ייעלמו.
16:15 12.12.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
מוריה
בתגובה ל: יוספה
הגועל נוזל לך מהמוח
16:10 17.12.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
חלאס
תסבירי בבקשה, איל את יודעת שיומיים אחר כך איתי נרצח? ואם ידעת אז איך היית מופתעת שחזרה גופה?
15:54 11.12.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
רחל פישמן
עופר וינטר, מי שמך לקבוע אם הרצי הלוי יכול להמשיך או לא, אתה חצוף ברמות, השתן עלה לך לראש רק כי השילטון הוא ימני...
11:41 11.12.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אאא
רצחו את כולם הביאו כפילה מלבלבת את המוח פכם ההיתה אצל משפחה כזתיצי עשירה ופעם במנהרות יאללה דור אם הפעגור כבר התחלף לדור אחר
08:47 11.12.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אני
לדעתי גם סבירסקי מת מאש צה"ל. איזה אינטרס יש לחמאס לרצוח מי שעשוי להיות קלף מיקוח?! רק הגרסה של חמאס בקשר לכך תוכל לעשות סדר בכל הטענות מצד ראשי המדינה...
לדעתי גם סבירסקי מת מאש צה"ל. איזה אינטרס יש לחמאס לרצוח מי שעשוי להיות קלף מיקוח?! רק הגרסה של חמאס בקשר לכך תוכל לעשות סדר בכל הטענות מצד ראשי המדינה על רצח שבויים על ידי חמאס.
המשך 05:55 11.12.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
תומך טרור על מלא!!!
בתגובה ל: אני
אז אתה בצד של המרצחים הא?וגם לא הכי מאור הגולה מסתבר, איזה אינטרס יש להם???? לברברים הללו לא צריך להיות שום אינטרס- רצחו אלפים מאיתנו לשם הנאה...מאחלים להם גהנום בעודם בחיים!
01:18 15.12.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
דור
והיא מלקקת לרה'מ ואשתו שרק מעמידים פנים שאיכפת להם ... החטופים מהם והלאה. משפחות שסועות מכאב על יקיריהם החטופים
19:10 10.12.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אני
ולברברים האלו אנחנו מכניסים אוכל.
18:19 10.12.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר