שליחו של טראמפ במסר מאיים לחמאס: "תחשבו מה עלול לקרות"
אדם בוהלר, השליח המיוחד של נשיא ארצות הברית הנבחר דונלד טראמפ לנושא החטופים, משגר מסר מאיים לחמאס: "מי שמחזיק חטופים צריך לחשוב טוב על מה שעלול לקרות"
אדם בוהלר, השליח המיוחד של נשיא ארצות הברית הנבחר דונלד טראמפ לנושא החטופים, ממשיך את הקו התוקפני נגד ארגון הטרור חמאס בכל הנוגע להחזקת החטופים.
בוהלר שיגר איים מרומז לעבר ארגון הטרור הרצחני, ואמר: "מי שמחזיק חטופים צריך לחשוב טוב על מה שעלול לקרות".
בתוך כך, היועץ לביטחון לאומי לבית הלבן, ג'ייק סאליבן ימריא בקרוב מארצות הברית לישראל, במטרה לסייע בסגירה סופית של עסקת חטופים עם חמאס. מלשכת ביידן נמסר כי סאליבן ימריא תוך ימים אל ביקור בהול בישראל, במסגרתו יסייע במאמצים המתקדמים להגעה לעסקת חטופים. על פי הבית הלבן סאליבן מגיע "לסייע ככל שארצות הברית יכולה לסייע לעסקה שתביא חטופים הביתה".
בנוסף לכך, סאליבן יגיע לישראל וינהל פגישות עם בכירים מדיניים וביטחוניים, שיעסקו בהשלכות ההתפתחויות האחרונות בסוריה, בלבנון ובאיראן. עם דגש מיוחד על שמירת יציבות ביטחונית באזור עם נפילת משטר אסד.
ביועץ המיוחד צפוי להמריא מישראל לשורה של ביקורים מדיניים עם בנות ברית באזור, ביניהן: ירדן, סעודיה, האמירויות עיראק ומדינות נוספות במרחב, זאת על מנת לתאם חזית מאוחדת אל מול התפרקות סוריה.
מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו