הסורים מדווחים: טנקים ישראלים הגיעו לקוניטרה
כוחות צה"ל ממשיכים הפעילות בצפון רמת הגולן, ועל פי תיעודים המופצים בסוריה כוחות צה"ל הגיעו לעיירה קוניטרה צפונית מהגבול
צילום: דובר צה"ל ומשרד הביטחון
תושבים סורים מהכפרים הסמוכים לקו הגבול עם ישראל מדווחים כי כוחות צה"ל ממשיכים להעמיק אל תוך הרמה הסורית, והגיעו כבר לפאתי העיירה קוניטרה.
על פי הצילומים המתועדים על ידי תושבים ברמה הסורית, כוחות צה"ל ממשיכים להעמיק אל תוך מרחב הגבול עם סוריה. לאחר שאמש כבשו כוחות צה"ל את פסגת החרמון הסורית והשתלטו על המוצב הצבאי במקום, הכוחות ממשיכים לבסס את אחיזתם בשטח.
טנק מרכבה ישראלי תועד על ידי מקומיים בכניסה לעיירה קוניטרה, ככל הנראה כחלק מהמלכים הצבאיים לביסוס שליטה ומרחב הגנה ברמה הסורית, כחלק מהפעילות בה פתח צה"ל אתמול בשעות הצהריים.
מצה"ל נמסר מוקדם יותר כי הפריסה באזור של הכוחות תימשך בעקבות חוסר היציבות במרחב הסורי, עד שניתן יהיה להבטיח שליטה במרחב.
מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו
תגובה אחת
מיין לפי
1
לכבוש את כל...
דורון | 10-12-2024 3:42
לכבוש את כל הגולן הסורי כולל את העיר קוניטרה ולהקים על קוניטרה עיר יהודית חדשה ועל כל הכפרים להקים ישובים וקיבוצים יהודים בגולן הסורי ועל מדינת ישראל להחיל משילות על כל החרמון הסורי והלבנוני. ליישב את כל דרום לבנון כי דרום לבנון הוא צפון הגליל העליון ולכן יש להקים ערים יהודיות, ישובים וקיבוצים יהודים וצימרים יהודים בדרום לבנון ולהקים ערים יהודיות, ישובים וקיבוצים וצימרים יהודים בגולן הסורי.