לשכת ראש הממשלה, עדכנה הערב כי נתניהו שוחח הערב עם עינב צנגאוקר, אמו של החטוף מתן צנגאוקר. זאת בעקבות סרטון חמאס בו התקבל אות חיים חשוב ומרגש ממתן.
בהודעת הלשכה נאמר: "ראש הממשלה אמר לעינב כי הוא מבין היטב את הייסורים הקשים העוברים על מתן, על כל החטופים ועל בני משפחותיהם. במהלך השיחה עדכן ראש הממשלה כי ישראל פועלת על-מנת לנצל כל אפשרות שנוצרת לקידומו של המשא-ומתן. ראש הממשלה אמר כי יוסיף לפעול בנחישות ובכל דרך להשבתם הביתה של מתן וכל החטופים – החיים והחללים כאחד".
כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .
רגע אחרי פרסום הסרטון של חמאס של מתן, אמו עינב צנגאוקר הגיבה הערב (מוצ"ש) לתיעוד של בנה – כשהתחייבה להמשיך לפעול למען שחרורו.
"אחרי 14 חודשי גיהינום, ללא שינה וחרדה שאי אפשר לתאר במילים, יש לי אות חיים ממתן" אמרה האם. " מתן שלי חי! חיים שלי, אמא כאן מחכה לך, ונלחמת על שובך ועל שובם של כולם. מתן שלי, האחיות המדהימות שלך נלחמות עליך איתי, בכל יום ובכל שעה עד שתחזור. אילנה מחכה לך שתחזור ונלחמת כמו לביאה יחד איתנו.
צנגאוקר פנתה לבנה: "מתן חיים שלי, אני כל כך מתגעגעת אליך ודואגת לך. אם אתה שומע אותי, תחזיק מעמד! תדע שאנחנו לא עוצרות לרגע, ונמשיך להילחם ולהפוך כל אבן עד שתחזור, עד שיחזרו כולם תהיה חזק ותחזיק מעמד מתן שלי, עד שנחזיר אותך הביתה!"
בסיכום דבריה פנתה לראש הממשלה בנימין נתניהו וקראה לפעול לעסקת חטופים: "הילד הגיבור שלי שורד בשבי כנגד כל הסיכויים, אבל הוא לא ישרוד עוד הרבה זמן. כל עסקה שלא תחזיר את כולם היא גזר דין מוות למי שנשאר מאחור. נתניהו – סיים את המלחמה כבר ותחזיר את כולם".
מה דעתך בנושא?
14 תגובות
3 דיונים
מתן במנהרה חטוף
יאיר במיאמי שזוף
06:02 08.12.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
רחל
הלוואי שהיה אפשר להאמין למילה של נתניהו
00:02 08.12.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
שירי מנתניה
אגב, מוזר שכת של אוכלי מוות קוראת לשבט החדש שלה ״חיים״.
22:15 07.12.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
רחל
בתגובה ל: שירי מנתניה
מערכת סרוגים בבקשה תמחקו את התגובה המזעזעת הזו.
00:03 08.12.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
מירית
בתגובה ל: שירי מנתניה
שירי מנתניה, תתביישי, כל כך הרבה חברים שהיו בעבר בבני עקיבא נהרגו במלחמה, הקריבו את עצמם, לפעמים עדיף לסתום, תגובה דוחה
13:20 08.12.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אל תאמיני לו
הוא שקרן
22:13 07.12.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
חלי
בתגובה ל: אל תאמיני לו
לא באמת...הוא נלחם תגידי את זה לרמטכל,לראש אמ"ן, לשב"כ שלא היו והספיקו לחטוף 240..חייב למצוא ולחשוף את הפרשה מי העביר מידע
23:05 07.12.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
קודם כל לחקור את מי שהעביר דולרים
בתגובה ל: חלי
וברזל, מלט, דלק בונה תשתיות החמאס
05:33 08.12.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
רמז לחלי
בתגובה ל: אל תאמיני לו
צודקת חייבים לחקור ולחשוף גם שכולם ידעו מי האשם וגם לתקן לעתיד. חייבים וועדת חקירה אבל, יש אדם אחד שמפחד מבדיקה וחשיפה ומונע וועדת חקירה!! מי הוא זה ואיזה הוא זה האשם הבוגד השקרן מביא האסונות?
07:16 08.12.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
מיקי
שירי מנתניה, מרגיש לי שמשהו לא בסדר אצלך, או שפשוט אנרכיסטית מצויה
13:21 08.12.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
נתניהו "אני ואנוכי" בעצם אומר
אני מתעלם "היטב מהייסורים הקשים העוברים על מתן, על כל החטופים ועל בני משפחותיהם"
07:48 08.12.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
שקרן בן שקרן ומתן
אם עץ מהגינה של נתניהו בקיסריה או תכשיט ששרה רוצה, היה נחטף, הוא כבר מזמן היה בחזרה. אבל החטופים? ביבי לא מוכן לעסקה כוללת שיחזרו כולם וסיום הלחימה. ככה שמתן, לא...
אם עץ מהגינה של נתניהו בקיסריה או תכשיט ששרה רוצה, היה נחטף, הוא כבר מזמן היה בחזרה. אבל החטופים? ביבי לא מוכן לעסקה כוללת שיחזרו כולם וסיום הלחימה. ככה שמתן, לא יחזור. למרות שאין בעזה עם מי להלחם ועל מה להילחם, סיום הלחימה משמעו וועדת חקירה. סיום הלחימה משמעו שאין עוד תירוצים לדחיות בירור המשפט. סיום לחימה משמעו דרישה לבחירות. סיום הלחימה משמעו גניזת החלום של חזרת ההתיישבות לרצועה המלחמה לא תסתיים לא תהיה עסקה כוללת. ביבי משאיר במנהרות עזה את החיילות את החיילים את האזרחים שהופקרו. גם אם תתקדם עיסקה חלקית עליה הממשלה תסכים, מתן לא יחזור.
המשך 06:56 08.12.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
עומר
אל תפרסמו את הסרטון-זה לוחמה פסיכולוגית
06:33 08.12.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
מה הלוחמה הפסיכולוגית מנסה לעשות
בתגובה ל: עומר
כמו אבישי בן חיים וביבי - מנסים לפלג את עם ישראל
07:01 08.12.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
מתן במנהרה חטוף
יאיר במיאמי שזוף
06:02 08.12.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
רחל
הלוואי שהיה אפשר להאמין למילה של נתניהו
00:02 08.12.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר