נתניהו משתלח בממשלת אוסטרליה: "רוח אנטי-ישראלית"
ראש הממשלה נתניהו התייחס להצתת בית הכנסת במלבורן, ואמר: "מדובר באירוע אנטישמי קלאסי ונתעב, לצערי, לא ניתן לנתק מעשה נפשע זה מהרוח האנטי-ישראלית המנשבת מממשלת הלייבור באוסטרליה"
יונתן זינדל/פלאש90
ראש הממשלה בנימין נתניהו התייחס היום (שישי) להצתת בית הכנסת "עדת ישראל" במלבורן, ואמר: "אני מזועזע". לדבריו, "מדובר באירוע אנטישמי קלאסי ונתעב, ואני מצפה מהרשויות במדינה להפעיל את כל כובד משקלן כדי למנוע מתקפות אנטישמיות כאלה בעתיד.
לצערי, לא ניתן לנתק מעשה נפשע זה מהרוח האנטי-ישראלית המנשבת מממשלת הלייבור באוסטרליה, כולל ההחלטה השערורייתית להצביע בעד ההצעה באו"ם הדורשת לסיים את'הנוכחות הבלתי-חוקית של ישראל בשטח הפלסטיני הכבוש בהקדם האפשרי'.
כאן עבר נתניהו להזכיר על כך שאסרו על השרה שקד להיכנס למדינה ואמר: "זאת בנוסף למניעת כניסה למדינה של שרה לשעבר בישראל. אנטי-ישראליות היא אנטישמיות".
מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו
3 תגובות - 2 דיונים
מיין לפי
1
משתלח ?!
מי...
מביט נכוחה | 06-12-2024 15:53
משתלח ?!
מי אחראי לכותרת הבזויה והניבזית הזאת אצלכם ?!
אתם בקו השפיות ?! גם אם אתם אנטי נתניהו ובעד בנט...אין אצלכם מישהו אחראי, עם יושרה?
תתביישו.
2
דרך אגב ,...
אוסטרליה כמרקחה רותחת ... המבוקש על ידי בית הדין הבינלאומי בהאג, משתלח בממשלתה ... כולם שם מתרגשים , וחוששים מתגובתה של מעצמת העל ישראל ... | 06-12-2024 17:19
דרך אגב , לא הזכירו את מושחתיהו באף ערוץ חדשות פה ... פשוט לא סופרים אותו ממטר , כי הוא מנהיג מליגה אחרת , הליגה של פוטין , קדאפי , אידי אמין וכ'
שקר. זה בראש...
מלבורנאי | 07-12-2024 14:51
שקר. זה בראש עמוד הבית של The Age