אלעד כ. זמיר, דוברו של שר התקשורת שלמה קרעי צעק על ח"כ יאיר לפיד במהלך כנס חירום שיזם לפיד בנושא חופש הביטוי וחופש העיתונות בעקבות חוק הפרטת התאגיד.

"אני לא מעריך את לפיד שבינו ובין ערכי הדמוקרטיה או חופש ביטוי אין דבר וחצי דבר. אבל כמי שעובד בכנסת 20 שנה, אין מקום בכלל ליועצים של ח"כים או שרים לצעוק על חברי כנסת בזמן דיון, גם אם זה רק כנס ולא ועדה רשמית.
זה לא בסדר ואני מתבאס שעשיתי זאת. יש לנו 120 נבחרים וזכות הדיבור והוויכוח בינהם שמורה להם בלבד בעיניי בין כותלי הבית הזה ואני בעצמי מטיף לזה כל העת".

שר התקשורת שלמה קרעי הפתיע והגיע לכנס החירום של ח"כ יאיר לפיד בנושא חופש הביטוי והעיתונות לאחר שחוק הפרטת התאגיד עבר בקריאה טרומית, הסביר את החוק וטען: "ההשקעה ביצירה הישראלית רק תגדל, אני בעד לא להתערב בתקשורת בכלל"





תגובות
קרע קרע קרע קרא העורב קרעי.
הוא ביטא הרגשה של המונים שחופש הּביטוי הוא של צד אחד
אז אם יש פה 2 צדדים ולא עם אחד, אז אפשר להפרד, רק אל תשכחו לפתח לעצמכם חיל אוויר, שב"כ, אמ"ן 8200, כל אלו כמובן אינם ביביסטים וגם תעשו קורסים לרופאים, כי גם הם לא ביביסטים, שיהיה לכם בהצלחה בצד שלכם.
לא צריך להתנצל בפני הפוחז הזה,לפיד.