חדשות טלוויזיה

אחרי שעזבה את ערוץ 13: התפקיד החדש של הילה קורח

שבועיים אחרי שהודיעה על פרישה מערוץ 13, הילה קורח צפויה לעבור לתאגיד השידור ולהגיש את התכנית "המרדף" בכאן 11

אחרי שעזבה את ערוץ 13: התפקיד החדש של הילה קורח
צילום: הילה קורח (צילום: חיים גולדברג\פלאש 90)

שבועיים אחרי שהודיעה על פרישה מהגשת המהדורה המרכזית של ערוץ 13, הילה קורח צפויה לעבור לתאגיד השידור "כאן". כך דיווח היום (שלישי) כתב אתר ynet רן בוקר.

לפי הדיווח, נבדקת האפשרות שקורח תגיש בין היתר את התכנית "המרדף" – כשהיא תחליף את עידו רוזנבלום, שכבר הודיע על עזיבת השעשועון ולא ימשיך לעונה הבאה.

כאמור, לפני כשבועיים קורח הודיע על פרישה מתפקידה בערוץ 13, אחרי 3 שנים שבהם הגישה את המהדורה המרכזית בערוץ. "בפברואר הקרוב אפרד מחדשות 13, אתלה את החליפה ואחזור לחלוק הלבן" כתבה ברשתות החברתיות. "עוד אכתוב מילות סיכום כשיגיע הזמן, אבל בינתיים רק אגיד שהשנים האלה, שנים קשוחות של קורונה ומהפכה משפטית ומלחמה, היו בלתי אפשריות ללא צוות עיתונאי ועיתונאיות חדשות 13, נשות ואנשי התוכן, ההפקה, הבמה, הביוטי והקונטרול, שאני מאחלת לכל אוהביי לעבוד לצידם שעות ארוכות, ברמות סטרס אדירות, לעיתים גם תוך כדי קרב על הבית המקצועי".

קורח הוסיפה והחמיאה לעובדי הערוץ: "לא נהוג לומר את זה הרבה על אנשי תקשורת, אבל במקרה הזה אני חותמת- מדובר בחבורה מופלאה ומקצועית עם לב ענק".

"אני נשארת על המסך שלכם עד סוף ינואר לצד אודי בשמונה בערב בערוץ 13, וגם אחרי כן לא אעזוב את המרקע, אבל מורידה פרופיל בחדשות והולכת לחקור עולמות אחרים. וזהו, בינתיים" סיכמה. "‏את החפירה המלאה מקבלים רק על קפה. בתקווה לימים טובים יותר וחדשות טובות בלבד".

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הניתוחים, הפרשנויות והסיפורים החמים, מוגשים בצורה מעמיקה וממוקדת ישר למייל

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

תגובות

68
43
שטוחת חזה...
03.12.24

כמה מכוערת ללא איפור,כמו מכשפה עם עיניים ירוקות...מפחידה עם האף ג"מבו שלה.

1
גרוש
03.12.24

לא יפה לדבר ככה

2
תמר
04.12.24

מעניין איך אתה נראה

42
אביה
03.12.24

הילה מציע לך לא לעבור לתאגיד. לא מומלץ לעבור מהפח אל הפחחחחח העמוק יותר. ערוץ 11 ללא צופים, אינו מצדיק שידור ציבורי. סופו להיסגר תחילה מחלקת החדשות. ניתן צ'אנס לתכניות האחרות כמו טהראן שאולי יעלו הרייטינג.

1
חחח הצחקת
06.12.24

תיתן צ'אנס?? אתה תיתן צ'אנס? מה, אתה קרע-קרע-קרעי שבה להרוס ולהשמיד?

2
נו נו
04.12.24

ואז מקבלים פיצויים .. כל מי שיש חוזה

3
אסתי
06.12.24

11 הינו הערוץ הכי ניצפה והכי נישמע. אביה, אתה לא מעודכן. תנסה לראות אותו. אחלה תכניות, באמת

41
חיים
03.12.24

פרצוף של שמאלנית לא משנה באיזה ערוץ(חוץ מ-14 כולם שמאל) היא תהיה זו אותה גברת אפי' לא בשינוי עדרת

1
ס.ג
04.12.24

אל תתבלבל ותחשוב ש14 זה ערוץ ימני. זה לא ערוץ שמאל, אבל מה שמעניין אותם זה טובת ראש הממשלה ולא טובת הימין