חבר הכנסת משה סעדה מהליכוד חשף במהלך ריאיון ברדיו גלי ישראל פרטים על עיכובו לחקירה של בכיר בשב"ס הבוקר (שני) בידי מח"ש.
לדברי סעדה: "מהמקורות שלי, שוב מדובר בחקירה פוליטית על סטרואידים. עוצרים אדם בכיר מאוד במהלך נסיעה – זה דבר שלא נעשה מעולם. וממה שאני יודע זה שוב מעצר על הדלפות, ורק שנבין מה זה ההדלפות, הדלפות לשר הממונה."
חבר הכנסת תהה: "על דבר כזה עוצרים אדם בכיר באופן כזה שמסכן חיים? פרשיית המעצר של פלדשטיין מחווירה לעומת הפרשה הזו".
בן גביר לטיבי ועבאס: "אני לא ממצמץ, אל תאיימו"
כזכור, הבוקר הודיעה המחלקה לחקירות שוטרים כי במסגרת חקירה סמויה של אגף החקירות במחלקה לחקירות שוטרים בפרקליטות המדינה (מח"ש), נחקר היום קצין בכיר במשטרה בדרגת נצ"מ בחשד לביצוע עבירות מתחום טוהר המידות, וכן קצין בדרגת רפ״ק.
במהלך החקירה עוכב גם קצין בכיר בשירות בתי הסוהר (שב"ס) החשוד בשיבוש מהלכי חקירה והפרת אמונים. החקירה נמשכת.





תגובות
פיטורים מידיים של ראשת מח"ש וכל אלה שהכניסה למערכת. הכפפת מח"ש כאגף עצמאי במסגרת משרד מבקר המדינה ללא קשר למערכת עקיפת החוק. לידה יוקם גוף נוסף שתפקידו לחקור ולבקר את מערכת המשפט, בסמכות מלאה וללא תלות במערכת המבוקרת בכל צורה. מערכת המשפט המבוקרת היא היועצים המשפטיים, פרקליטות המדינה, הנהלת בתי המשפט בתי המשפט והשופטים , כולל השופטים העליונים ( עד שיבטלו סוף סוף את הגוף המיותר הזה. ויעבירו סמכויות דיון בערעורים על החלטות מחוזי להרכב מורחב של בית משפט מחוזי באיזור אחר. בגץ יוקם בנפרד לפי חוק מיוחד לדיון בתלונות אזרח מדינה פרטי בלבד כנגד רשות שלטונית. אין יותר עמותות גורמי חוץ, עסקים ומשרדי ממשלה, תושבים שאינם אזרחים ו"ידידי בית המשפט" כבעלי זכות עמידה בפני בגצ שחבריו וסמכויותיהם יקבעו בחוק מיוחד על ידי חברי הכנסת.
אולי כבר תפטרו את היועמ"שית? מה זה האימפוטנטיות הזאת?
בסוף כולם ילכו הביתה כל השופטים כל החיילים וכל השוטרים