ברקע ההסדרה בצפון, בישראל עדיין נמצאים בכוננות שיא לקראת תרחיש של תקיפה של איראן. למרות הדיווחים על החלטתה של טהראן לדחות את התקיפה על ישראל, בירושלים לא לוקחים סיכונים ומבהירים כי האיום האיראני עוד לא ירד מהפרק.
בטורו בעיתון 'ידיעות אחרונות', כתב נדב איל על מצבה של איראן אחרי ההישגים הרבים של ישראל בלבנון, וחשף שיחה שלו עם גורם בטחוני בכיר.
לדברי איל: "האייתוללות עצמם באיראן אישרו את הפסקת האש בצפון. הסיבה ברורה: טהרן השקיעה מאות מיליארדים בבניית זרועה הארוכה. בשבועות האחרונים מעשי ידיה טבעו בים, והאזור כולו אמר שירה. והיו גם התפתחויות אחרות, כמו ניצחונו של דונלד טראמפ בבחירות. האיראנים מנסים בעקביות לרכך את גישת ממשל טראמפ לרפובליקה האיסלאמית. לאור ניסיון ההתנקשות הכושל שלהם בנשיא הנכנס, הם מתים מפחד".
איל הוסיף כי "האם תגובה של איראן לתקיפת ישראל האחרונה ירדה מהפרק לגמרי? עוד לא, אמר לי גורם ביטחוני בכיר. אך ייתכן שטהרן שינתה כיוון באופי התגובה. השבועיים הקרובים יהיו קריטיים".





תגובות
תעמולה מטעם פיגי וביביקקי. שוב זורים חול בעיניים: "איראן, חיזבאללה, אויויוי, הסתירו ממני, לא ידעתי, לא שמעתי, לא ראיתי, בדיוק גנבתי מתנות וקבלתי משלוח שוחד ממילצ'ין" . אזרחי ישראל, תשמרו היטב על הארנק ועל השעון!
שמולנאים קנאים
אמר "הגורם הביטחוני הבכיר " לנדב אייל ....???? מי זה הגורם הזה ? פוף....איש לא ידע ????
אין פחד , רק אצל השמאלנים שלא עושים צבא . אך הגיבורים מנשמאל ומהימין שנלחמים יחד. הם יחליפו את השלטון,מערכת משפט ובג"ץ תוחלף. ממילה כל מי שעושה רוע בשמאל מתקרב לעולם הבא ,אנחנו באותו הגיל. אז נקווה לילדינו ונכדינו שהשמאל והימין יהיו שפויים ויחיו ייחד. כי כל הקבוצה שהיא כלום אולי 2000 רעים שגורמים הרס למדינה . יקבלו משמיים את המכה ,להתכונן
לא הבנתי מה ההבדל בין שמאלנים לשמאל בשורה שאחרי, לא קיבלת את המסר עד הסוף או שהיה בכתב יד וללא ניקוד? או שאתה סתם בוט