משפחות שכולות מפורום הגבורה יוצאות בקריאה לממשלה לפרסם באופן מידי את פרטי ההסכם המתגבש בצפון. המשפחות אומרות כי יקירהם נפלו בשביל להכריע את אויבינו ובשביל הניצחון, והם מחויבות לוודא שצוואת הנופלים מיושמת.

וכך קראו המשפחות: "אנו דורשים לדעת את פרטי ההסכם המתגבש בצפון הארץ. יקירנו יצאו לקרב ונפלו – בשביל להשיב את תושבי הצפון והדרום לביתם בבטחה ובשביל להכריע את אויבינו – במותם ציוו לנו ניצחון. אין לנו אינטרס בהמשך לחימה לשווא, אך מנגד אנו מחוייבים לוודא שמטרות והישגי המלחמה נשמרים ושצוואת יקירנו מיושמת.

והאם מוצאו המנופים להחזרת החטופים. אנו קוראים לממשלת ישראל – פרסמו את פרטי ההסכם המתגבש באופן מידי, עם ישראל רוצה ניצחון, תנו לעם לבחון את ההסכם".

פורום הגבורה מונה היום מעל 300 משפחות שכולות של חללי מלחמת חרבות הברזל, בצפון ובדרום. המשפחות השכולות מפעילות כבר מעל כחצי שנה, את מאהל הגבורה בסמוך למשרד רה"מ בירושלים, המשפחות הצהירו כי ישארו בסמוך למשרד רה"מ עד להשגת כל מטרות המלחמה. המשפחות עורכות במקום שיחות ועצרות בהם השתתפו עד היום מאות אלפי תומכים.