חדשות

איחוד האמירויות הודיעו: לכדנו את רוצחי הרב צבי קוגן

איחוד האמירויות מודיעה כי איתרה את רוצחיו של הרב צבי קוגן, 3 חשודים נלקחו לחקירה

איחוד האמירויות הודיעו: לכדנו את רוצחי הרב צבי קוגן
צילום: צבי קוגן באיחוד האמירויות

הרשויות באיחוד האמירויות הודיעו כי לאחר פעולות חקירה מאומצות, נתפסו מספר חשודים ברצח הרב צבי קוגן.

על פי משרד הפנים ומשטרת איחוד האמירויות, 3 חשודים נעצרו על ידי המשטרה לאחר שמאמצי חקירה ומודיעין אינטנסיביים הובילו אליהם.

ממשרד הפנים של האיחוד פרוסמה הודעה המדווחת כי רוצחיו של הרב קוגן, ששימש כשליח חב"ד במדינה, נלכדו בדקות האחרונות. מהמשטרה נמסר כי לקחו שלושה חשודים לחקירה לאחר שאותרו ראיות שקשרו אותם לרצח קוגן הי"ד.

בהודעה שפורסמה ברשתות מטעם משרד הפנים האמירתי נמסר: "משרד הפנים מודיע כי הרשויות במדינה פעלו במהירות והגיע בזמן שיא אל המבצעים והמעורבים ברצח צבי קוגן. קוגן חי והתגורר כתושב באמירויות . אנחנו חוזרים על המחויבות הבלתי מתפשרת של איחוד האמירויות לשמר ביטחון חברתי במדינה. פעולותינו מדגישות את החשיבות שהאמירויות רואה בשימור הביטחון, הסדר הציבורי ואת חייהם של כלל האזרחים, תושבים ומבקרים באיחוד".

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הניתוחים, הפרשנויות והסיפורים החמים, מוגשים בצורה מעמיקה וממוקדת ישר למייל

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

תגובות

3
3
חני
24.11.24

אני אאמין רק אם יוציאו אותם להורג בשידור חי!! סוף כל סוף האמירויות הינם ערבים וכדי להאמין להם צריך הוכחות. אולי רצו להתייפיף לפני העולם<????

2
מסתפק בספק
25.11.24

"אנחנו חוזרים על המחויבות הבלתי מתפשרת....." מזכיר לי תגובות ממסדיות כאן במדינתינו ה'נאורה'....

1
כ
24.11.24

לפחות אני מתנחם בדבר אחד אצלם זה גזר דין מוות על רצח