חדשות

אירוע חריג: לוחמי מג"ב עצרו 20 שב"חים בדרך לירושלים

לוחמי מג"ב הצליחו לסכל חדירה של עשרות שוהים בלתי חוקיים שניסו להגיע לירושלים מיהודה ושומרון, גם הנהגים תושבי מזרח ירושלים נלקחו לחקירה

(צילום: דוברות המשטרה)

שני לוחמי מג"ב שפעלו כחלק ממשימות שגרתיות באזור עוטף ירושלים הצליחו למנוע חדירה של 20 שוהים בלתי חוקיים מיהודה ושומרון אל העיר.

WhatsApp Video 2024-11-24 at 18.00.16
WhatsApp Video 2024-11-24 at 18.00.16| צילום: תפיסת המסתננים, קרדיט: דוברות המשטרה

על פי המשטרה, במהלך פעילות שגרתית באזור עוטף ירושלים, הכוח המשטרתי זיהה מספר חשודים שחצו בשטחים הסמוכים לעין יעל ועולים על רכב שהמתין להם בצד הדרך.

הלוחמים שחשדו שמדובר בניסיון הברחה או מעשה פלילי, ביצעו חסימות בציר נסיעת הרכבים החשודים ועצרו אותם. ברכב הראשון מצאו הלוחמים 6 שוהים בלתי חוקיים, כאשר ברכב הנוסף נתפסו לא פחות מ-14 שב"חים.

ישראל כ"ץ: לא יהיו יותר מעצרים מנהליים נגד מתיישבים

20 השוהים הוסעו על ידי שני תושבי מזרח ירושלים שנעצרו גם הם, גם הנהגים וגם השב"חים הועברו להמשך חקירה באח"מ מג"ב עוטף ירושלים.

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

3 תגובות
3
אלכס
25.11.24

להכניס אותם לכלא ולשלול להם את האזרחות

הצטרפו אלינו