שר החוץ של איראן, עבאס עראקצ'י, משגר איום נוסף לעבר ישראל ומבהיר כי התקיפה האיראנית היא עניין של זמן שכן כבר התקבלה ההחלטה לתקוף את ישראל והכל כבר מוכן לכך.

לדבריו: "התגובה של איראן על התקיפה הישראלית ודאית, אבל לגבי מתי והאופן, זה קשור להיווצרות נסיבות מיוחדות כדי שהיא תתבצע. נפעל בחוכמה. אם ישראל תתקוף את מתקני הגרעין שלנו, איראן תגיב באותה צורה".

עראקצ'י הוסיף ואמר כי "תקיפה של מתקני גרעין איראניים תהיה טעות גדולה, העמדה שלנו ברורה בהקשר זה. ברגע שישראל תתקוף את מתקני הגרעין נגיב, ואני לא חושב שהיא תנקוט צעד כזה מטורף".

על המגעים מול חיזבאללה להסדרה בצפון, אמר ערקאצ'י: "איראן לא תנטוש את חיזבאללה. על אף שהוא עשה טעויות שהובילו לחיסול נסראללה, ישראל לא תוכל להשמידו באמצעות חיסול הנהגתו או הרס הדאחיה. המשא ומתן להפסקת בלבנון נראה רציני. נתמוך בכל החלטה של המדינה הלבנונית".