טלי פלוסקוב, ראשת עיריית ערד, מצטרפת למפלגתו של השר לשעבר, משה כחלון, 'כולנו'.

פלוסקוב, ילידת מולדובה, עלתה לארץ ב-1991 ומאז מתגוררת בערד. בשנת 2003 היא החלה את דרכה הפוליטית כחברה במועצת העיר ערד ובשנת 2010, לאחר כהונת וועדה קרואה בעיר, היא נבחרה לראשות מועצת העיר ועשתה היסטוריה כשהפכה להיות האישה הראשונה יוצאת ברית המועצות שנבחרה לראשות עירייה בישראל.

פלוסקוב בעלת תואר שני בפסיכולוגיה והוראה מהאוניברסיטה הפדגוגית בלץ, מתגוררת בערד, נשואה ואמא לשניים.

משה כחלון יו"ר מפלגת כולנו מסר: "אני שמח על הצטרפותה של פלוסקוב, מנהיגה אמיצה שאני משוכנע שתעזור לנו לקדם את הרפורמות הכלכליות חברתיות שאנו מקדמים, כפי שפעלה רבות למען תושבי ערד וקידמה את העיר. טלי מכירה את המצוקות והבעיות האמיתיות של השכבות החלשות ושנינו הצטרפנו מאותן הסיבות לעשייה הציבורית".

פלוסקוב מצידה אמרה כי "אני שמחה וגאה להצטרף למשפחת "כולנו". הנושאים שמפלגת כולנו חרטה על דגלה עונים לאתגרים עימם אנו מתמודדים בפריפריה ובהם טיפלתי בעיריית ערד. אני מאמינה שאוכל, יחד עם כולנו, להשפיע ולשנות במדינה כדי שכל אחת ואחד מהאזרחים בישראל יוכלו לחיות כאן בכבוד".

נראה שצירופה של פלוסקוב מגיע בכדי להשלים את החוסר בייצוג נשי שנוצר במפלגתו של כחלון וזאת לאחר שועדת הבחירות המרכזית לא אישרה את מועמדותה של מי שהייתה אמורה להיות מספר 3 ברשימה, צגה מלקו.

נזכיר כי מלקו לא קיבלה אישור להתמודד בבחירות לכנסת ה – 20 מכיוון שלא עמדה בכמות הנדרשת של ימי צינון כנדרש בחוק מעובדי מדינה.